IRC-Galleria

gummysharks

gummysharks

kylymiä värreitä tuli

germanyYYy alkaaPerjantai 23.07.2010 20:16

"Saksalaislehti Bild järjesti Hockenheimin osakilpailun alla kaikille nykyisille F1-kuskeille äänestyksen, jossa kuljettajat vastasivat anonyymisti kuuteen kysymykseen.

Kaikista 24 kuskista vain Renault- ja Williams-kuskit jättivät vastaamatta. Kyselyn tulokset ovat äärimmäisen mielenkiintoisia.

Kaksitoista vastaajaa oli sitä mieltä, että vuonna 1994 Imolan GP:ssä kuollut Ayrton Senna on kaikkien aikojen paras kuski. Seitsenkertainen maailmanmestari ja nykyinen Mercedes-kuski Michael Schumacher jäi kolmella äänellä kauas taakse.

Nykykuskeista parhaana kollegat pitävät Fernando Alonsoa jopa hieman yllättävällä seitsemän äänen erolla Lewis Hamiltoniin ja Jenson Buttoniin. Espanjalainen sai yhdeksän ääntä ja brittikuskit kaksi mieheen. Myös Suomen Heikki Kovalainen ansaitsi yhden äänen.

Varikon kauneimman naisen tittelin voitti toimittaja Marion Jollès kolmella äänellä ennen Hamiltonin tyttöystävää laulaja Nicole Scherzingeriä. Äänestämässä oli myös vääräleuka, joka piti puhtoista Nico Rosbergiä varikon viehättävimpänä naaraana.

Tämän vuoden maailmanmestaruus ratkaistaan kuskien mukaan Hamiltonin (8 ääntä) ja Sebastian Vettelin (6) välillä.

Kuskit pitivät myös Hamiltonia häikäilemättömimpänä kuskina ja Monacoa radoista ylivoimaisesti vaarallisimpana."


jaahas :---D alonso muka nykykuskeista paras? ja kuka ihme on äänestäny rosbergia XD?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.