IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Oli synkkä ja myrskyisä myrsynkkä!Keskiviikko 22.08.2007 23:40

Tervetuloa Tuukka Tikkasen tanssikouluun.

Heipparallaa ja halipatsuippa vaan jokaiselle tanssijalkaa vinkkailevalle herrashenkilölle siellä näyttöpäätteen ääressä. Olette juuri ilmoittautunut vapaaehtoiseksi pakkotyöläiseksi Cha cha cha Hela Tiden kurssilleni. Tällä lukukaudella keskitymme polkkaan, fox trottiin, discoteekkiin, jurri ristiaskeleisiin ja power slideihin.

Aloitetaan.

Otetaan vasen kyynärpää ja pannaan se sivulle, noiiin. Ja sitten otetaan se takaisin... noiiiin. Ja sittenpä tarraudutaan oikeaan polvitaipeeseen ja heijataan sitä puolelta toiselle... näin, hiioheijjj! Huh huh, pikku paussi. Noniin, ja sitten otetaankin jo etunaamasta kiinni ja venytetään sitä kompissa, hupsanssaa hupsanssaa. Jätte bra! *taputuksia*

Näin se vaan käy Vesivehmaan Pinkka varttuneemmaltakin taitajalta. Seuraavaksi poraudutaan nuorison uusimpaan trendiilotteluun: sekopaattimamboon.

Elikkäs. Vatsanseutu kovana kuin asvaltti ja olkapäät tekevät työn. HAIBADAI! Jos tuntuu pahalta niin sen tekee oikein. Ei irvistellä. Oikein hyvä. Voi tehdä ihan omaan tahtiin, kunhan vaan taustalla pauhaavan drum n bass hulluuden rytmissä pysyy. Ja sitten riuska ote omasta päästä. Ihan rohkeasti. Oma kaali se vaan. Ja näin, reipas rykäisy akselin ympäri. JIPIIII! Jos pyörryttää niin tuohon voi mennä tippaan tankkaamaan kentän laidalle. Vielä viimeinen pinnistys... ja noin.... ja noiiiiiin, meillä on nenu taas osoittamassa menosuuntaan!

Potkitaas vähän jalkoja.. noin noin noin... kaikki irtoraajat syrjään niin päästään tunnin viimeiseen osioon. Elikkäs. Vikana ois sitten ihan tämmönen perus slaavilainen pumppujooga rykäsy... PAITSI, että Lissu tossa viimeks ehdotti, että toteutettas tää persialaisittain. Oisko se OK? Noniin...haista ite!

Alotellaan kuhan viimeset on päässy käsiseisontaan.
Ja hoplaa, munuaiset esiin...munuaiset piiloon...munuaiset esiin...ja munuaiset iiiiirti. NOIN! Kattokaas Jarkista mallia. Hyvä! Muistakaa hengittää myös sieramien ja muiden kautta. Jep. Kevyitä näykkäsyjä kaverin kaulaan, jep jep. Ja sitten KIAI! mentiin loppukateettiin. Enemmän pitäs liikettä näkyä jo loppuharjotuksessa. MAKI JUMALAUTA JOS EI LOPU SE LAHNANA MAKAAMINEN NIIN VOIT HEITTÄÄ PARIISIN ESTRADEILLE HYVÄSTIT! VIIMENEN KERTA KUN SANON!! perkele... ja noiiin, se paksusuoli muljuaa! jaksaa jaksaa! viimeseen asti pinnistää! hyvä jengi! ja lopetusliike!

Huh huh... okei, ämpärit käteen niin moppaillaan, sitten suihkun kautta talkkarin puheille niin sovitaan niistä syystalkoista! Eikun ens sunnuntaihin, mussupossut! Muih

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.