IRC-Galleria

hammppu

hammppu

i wish nothing but the best for you.
Listaa asioita 10 eri ihmisille, mitä haluat sanoa.

1. on se kumma ettei olla vähää aikaa juteltu ku muutama sana ja sit ku on tylsää ni sitä pidetää yhteyttä ja ollaa nii kaveria. en kyllä pidä susta oikeestaa.

2. sä oot hyvää seuraa, varsinki jos oot pirtee ja mä en. saat mut lähes aina nauramaa, jos en naura sun jutuille, nauran sun tyhmyydelle. mutjoo, toivottavasti pidetää hyvin yhteyttä sit vuosienki päästä =)

3. päivän piristäjä & hyvä ystävä ! sun seurassa saa nauraa, mut voidaan olla iha hiljaaki ja viihdyn silti. ois kiva sunki kanssa olla tekemisissä, vaikka lähetäänki samasta koulusta. tai no, eihä sitä koskaa tiiä vaikka päädyttäis samaa kouluu jatko-opinnoillekki. mut älä nyt vielä karkaa minnekkää mun seurasta<3

4. joskus päivän piristäjä, joskus päivän pilaaja. en vaan aina jaksa sua ja sun juttuja. joskus seuras on iha jees, nykysin se ärsyttäminen on enemmän alkanu olee sun taitolaji.

5. mua harmittaa, et meijän välit on erkaantunu entisestää. ja tuntuu et pikkuhiljaa erkaantuu koko ajan enemmän. kuitenkin oot hyvä ystävä ni en kyllä haluais menettää sua (: tietysti mäki voisin tehdä asialle jotain, mut näin se vaa menee. :s

6. harvoin nähää, yhteyttä kyllä pidetää jos satutaa olee msn sama aikaa. kyllä me joskus vähä tekstaillaaki, jos saldot antaa periks. kasvotusten sun kanssa saa nauraa, mut msn tai viesteillä yleensä on sit vähä toista meininkiä. suunnitelmien toteutuminen ois iha jees, haluun kuulla asias.

7. harvoin nähää myös, mut niinä hetkinä ku ollaa yhessä, ni sit BILEEEET ! ja nykysin ollaa onneks paljon enemmän nähty ku sillo ku asuitte jossain muualla. se on ihanaa olla sun seurassa, koska siinä vähiten tarvii miettiä mitä sanoo / miltä näyttää / mitä tekee ym. tykkään<3

8. on se kyllä jännä miten sä yrität noi ystävät tai kaverit pitää vierellä. jokainen puhuu paskaa, mut mun kuulemat asiat on jo vähä liikaa. se olis iha jees olla väleissä sunki kanssa ku ollaa tunnettu enemmä ku pari vuotta, jos vähä rajottaisit tekosias ym.

9. pieni ja ärsyttävä. rajota ininääs ni kestän suaki enemmän. (itseasiassa, ton lauseen voisin omistaa kahdelle eri ihmiselle)

10. oot muuttunu iha älyttömästi täs ysiluokan aikana. en tykkää susta tollasena niin paljon ku ennen. olit niin mukava ja kiltti. tai no ootha sä iha mukava ja sillee nykysinki mut silti aiiivan erilainen ku ennen. tiedän kyllä yhden asian mikä ois saattanu muuttaa sua :o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.