IRC-Galleria

hannash

hannash

Super-onnellinen <3
Oon monesti miettinyt tätä asiaa, ja nyt päätin tästä avautua tänne päiväkirjaani.

Asia koskee galleriateinien ja joidenkin vähän vanhempien tapaa kommentoida "MUN KUVA":ssa olevia käyttäjiä. Oon monesti miettinyt että mitä helvetin tyydytystä ihmiset saa siitä ku haukkuu ja haukkuu MUN KUVA:ssa olevia tai ylipäätänsä ihmisiä ja heidän kuviaan. Vaikka siinä MUN KUVA:ssa olisi kuinka kaunis neiti, niin silti löytyy aina jotain pahaa sanottavaa. Ja miksi ylipäätänsä täytyy mennä sanomaan ihmiselle kuinka hänen meikkinsä ovat yliampuvat, tai kuinka on liian laiha tai liian pyöreä tai jotain vikaa vain yhteisöissä tai modeissa yms. Miten ihmiset aina keksii jotain pahaa sanottavaa?

Myönnän sen että itsekin joskus saatan naurahtaa tai sanoa ystävälle jotain jos MUN KUVA:ssa on esimerkiksi joku 13v likka joka on meikannut todella paljon ja meikit eivät esimerkiksi sovi hänelle.
Mutten koskaan mene haukkumaan heitä suoraan, koska todellakin itse tiedän miltä tuntuu ku haukutaan ja kiusataan. ja se ei todellakaan ole kivaa. Ja en muutenkaan tykkää itsekään siitä kun puhutaan rumasti jollekin yms. Ei ole kiva pahoittaa toisten mieltä. Joo kyllä, olen joskus sitä tehnyt, että saattaa sanoa rumasti, ja joskus satunnaisesti tulee huonona päivänä tokaistua jotain rumaa, mutta toi miten oon nyt seuraillut, että ihan tajuttomasti haukutaan vaan omaksi ilokseen ja oikein yritetään saada toiselle paha mieli! EN YMMÄRRÄ.

Joo kyllä olen tosiaan tätä mieltä, sanoitte mitä sanoitte.

Antakaa ihmisten olla sellasia ku ne on! Ei tarvitse katsoa toisten kuvia jos niissä joku ärsyttää tai ei miellytä silmää. Minkä me ihmiset sille voidaan jos ollaan vähän isompi luisia ja leveä harteisia luonnostaan, tai minkä sille itse voi jos on luonnostaan todella laiha ja vaikka söisi kuinkapaljon niin ei vain painoa tule lisää. JA kaikki eivät todellakaan voi osata heti ekoilla meikkauskerroilla meikata niinkuin meikkitaiteilijat osaavat.

Ihan oikeesti, antakaa olla ja menkää vaikka runkkaamaa jos ette muuta tekemistä keksi ku toisten haukkuminen. Hankkikaa elämä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.