IRC-Galleria

hannash

hannash

Super-onnellinen <3

HANNA ON MAAILMAN ONNELLISINTorstai 17.09.2009 19:16

Elikkä siis, te monet tiedätte että n. 1,5 vuotta sitten jouduin luopumaan rakkaasta lemmikistäni, Tintti, punakorvakilpikonnasta. Koska hän kaipasi lajitovereita ja itse olin niin paskassa kunnossa etten pystynyt enää Tintistä huolehtimaan yksin, ja mulla oli niin paljon kaikkea elämässä ettei mulla ollut sille aikaa.

Nyt kuitenkin on tullut tilanne, että eilen laitoin uusille omistajille viestin, että JOS he joskus luopuvat Tintistä, ja toisesta punakorvakilpikonnastaan Elmeristä, niin mulla olisi heille koti tarjota.
Mutta ajattelin, että eivät he vielä niistä luovu, että varmasti vasta sitten kun jo itse asun omassa kodissa ja kaikkea niin ne konnat ottaisin.

MUTTA nyt uusilla omistajalla on elämäntilanne huono, heillä ei ole aikaa konnille ja haluaisivat niistä luopua, niin mä otan konnat, JOS mun muu perhe siihen myöntyy. Ja tilanne näyttää tosi hyvältä,
ja oon onnellisin kuin ikinä jos saan mun oman rakkaan pikku Tintin takaisin, ja sitten vielä Elmerinkin, johon varmasti myös tykästyn.

Siinä sitten olis hyvä juttu, kun itse oon hyvässä kunnossa, mulla on paljon vapaa aikaa, eli olisi todella aikaa konnille, ja sitten Tintillä ois Elmeri siinä samassa akvaariossa niin se ei olisi yksinäinen, niinkuin se silloin oli kun mulla oli. (Tai siltä se näytti, kaipasi todella paljon kokoajan huomiota, oli levoton ym, mutta heti kun muutti Elmerin luo, niin rauhoittui ja oli onnellinen)

Ja nyt mulla ssit on niin onnellinen olo, et oon vaan itkenyt ilosta jo tässä vähän väliä tänään ja tää vaan tuntuu niin hyvältä.

Oli pakko kertoa tää ilo uutinen teille !!

ja sit ihanat Satu, ja Heidi lupas olla myös apuna akvaarionpesussa ym, niin en joudu sitä yksin tekemään.

PITÄKÄÄ PEUKKUJA ETT MUN ÄITI JA ISÄPUOLI SUOSTUU :):)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.