IRC-Galleria

hannatyty

hannatyty

dyykkari prinsessa

Selaa blogimerkintöjä

italiassa 14.10.2006->Maanantai 04.12.2006 23:46

Hanna on nimeni, Genovassa on kotini.
Ja niille jotka ei tiia missa se Genova on niin ensinnakin se EI ole sama asia kun Geneve (se on ihan eri maassa) ja taa Genova on yks Italian vauraimpia kaupunkeja, sijaitsee pohjois-italiassa valimeren rannalla :)
Kaupunki on vahan kun Helsinki, mut kaikki talot on arkkitehtuuriltaan montamontamonta vuotta vanhempia ja kauduilla kavelevat ihmiset on paaosin ruskettuneita eika mitaan kalkkilaivan kapteeneja.
Milk on paikallinen klubi, jossa pileet jatkuu aina vahintaan aamu viiteen. Viina on halpaa, koska paukut on paaosin pelkkaa absolute vodkaa... nami.. :D taalla on paljon paareja, jotka pitaa itte kaikkien kokea (tervetuloa paarikierrokselle, voin lahtea matkaoppaaksi) se ero on Italian paareissa Suomen paareihin, ettei taalla saa polttaa paarissa sisalla, mika on toisaalta ihan kiva juttu, kun miehan en edelleenkaan polta.
Genova on au pairien luvattu "maa", noin 30 au pairia parhaillaan toissa siel, meit finskei on viis! Tai no Ewa on suomen-ruotsalainen :P Ei tota niin hyvin jaksais toitakaan teha jos ei olis noin paljon noita kavereita, joiden kanssa sitten latailla akkuja. rankka tyo vaatii rankat huvit..

oletusalbumissa on valokuvia miun reissaamisesta

ja loppuun paljastan viela, että mie oon tällä hetkellä Suomessa. Tuli äkkilähtö kattomaan mummia vielä kun oli mahdollisuus. Lennän takasin Genovaan mahd. 11.12. ja sitte taas 23. päivä kotiin viettää joulua äitin kanssa.

" RAKKAITAMME KANNAMME SYDÄMISSÄMME MISSÄ IKINÄ OLEMMEKIN "
Aila Orvokki Korpela mummi<3
s. 18.02.1948
k. 29.11.2006

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.