IRC-Galleria

hantut

hantut

"Vallitsevan järjestyksen ylläpitäjät haluavat ainoastaan vallitsevan järjestyksen ylläpitämistä"

yksinäisyys..Lauantai 30.08.2008 01:25

Silloin, kun ihminen on yksin, hän on yksin itsensä kanssa ja se voi olla ihan kivaa.

Jos on yksin porukassa, sekin voi olla kivaa, voi tarkkailla tilannetta ja tehdä huomioita ja kirjottaa siitä vaikka sitten blogiin ( ;) ).

Joskus ihminen voi olla myös todella yksin vaikka olisi jonkun toisen ihmisen kanssa. Silloin yksinäisyys voi olla todella raskasta, raastavaa. Tekisi mieli huutaa vaikka tuskin toinen edes silloin kuulisi. Tulee pieni, hyvin pieni ja mitätön olo, niinkuin omalla olemassaololla ei olisi mitään merkitystä.

Sitten tajuaa, että on olemassa joku kolmas, täysin riippumaton henkilö, joka on riippuvainen sinun olemassaolostasi. Sinun on pidettävä huoli, ettei tämä henkilö ole yksin. Tämä henkilö ei kuitenkaan voi välttämättä antaa sinulle sitä sosiaalista turvaa, josta tietäisit, ettet ole yksin. Olet siis yksin pitämässä huolta siitä ettei joku ole yksin vaikka se toinen ei tajua miten yksin sinä olet.

Joten jos tiedät jonkun ihmisen, jonka tiedät/epäilet olevan yksin, missä muodossa tahansa, soita, lähetä viesti, halaa, kerro vitsi, kutsu teelle, lähetä kommentti galtsussa, mitä vaan, mistä tälle mahdollisesti yksinäiselle ihmiselle tulisi hyvä mieli ja välitetty olo. Vaikka nyt heti. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.