IRC-Galleria

heidushka

heidushka

Pienet katastrofit ovat tarinan arvoisia

Koulun alkuaTiistai 09.01.2007 12:45

Koulu siis alkoi taas vaativana ja rankkana. Eilen piti jo klo 15 raahautua tunneille, jotka kesti kolme tuntii( oikeesti ei sitäkään..) ja tänäänkin alkaa JO klo 16 ja taas samat kolme tuntia! No, illat vaan jää vähän lyhyiks mutta onneks on näin päivällä aikaa tehdä kaikkia mahdollisia hoidettavia hommeleita.
Oon ihan innoissani tällä hetkellä, pää on niin täynnä kaikkia mahdollisia suunnitelmia että kohta räjähtää, alta pois vaan kaverit!;D Seuraavana suunnitelmana onkin sitten syöminen, sen takiahan mie täällä koululla nyt istun...
Päivät täyttyy mukavasti kämpillä löhöilystä, lääketieteen luennoista ja hoitotyön opiskelusta. Eilen alkoi anestesiologia, joka vaikutti ihan mielenkiintoiselta (opiskeluintoa kuitenkin latisti hieman se, että vieressä istui kaverit joita ei ollut nähnyt koko joululoman aikana ja juttua luonnollisesti riitti...) ja tänään alkaa kirurgia, joka myös vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Ja varmasti vaikeelta! En tunnetustikaan oo mikään hyvä noissa lääketieteen tenteissä.. Että ei miusta sitten ehkä kuitenkaan lääkäriä tule..;) Vaikka toisaalta en oo sitäkään vaihtoehtoa täysin hylänny...:)
Mut mut... Lopetan nyt tän näpyttelemisen ja lähden katselemaan tuota meininkiä tuonne koulun puolelle...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.