IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.04.2008 21:23

Hankin tänää lisää rusketusraitoja, ja paloinkin vähän. Kävin kaupassa ja ostoslistalla oli mm. aurinkorasvaa, mutta kun se lista oli päässä niin se rasva tietenkin unohtuin ja mukaan tarttui jotain mitä ei listalla ollutkaan. Mutta se rasva olis täällä kyllä kätevä. Levittelen sitten vaan tavallista Dovea, vaikka koko kesää sillä ei pärjää.

Oltiin myös muksujen, tai Valentin oli vielä tarhassa, joten Quirinin ja Lillin kanssa järvellä kakeilees onko vesi lämmintä. Vaikka avannossakin on joskus tullut käytyä, niin kyllä se vesi vähän kylmää oli. Ei ihan vielä uimaan.

Ja oli muuten taas pikkuherra Quirin hankala, kun se piti herättää enne järvelle menoa päiväunilta. Se heräs kyllä harvinaisen nopeesti ja ilman itkuja, mutta pukeutuminen oli niin hankalaa. Se olis halunnut jotkut melkein paksuimmat farkkunsa, vaikka sillon ku on liian kylmä se haluu shortsit tai ainakin t-paidan. (niinku esim aamulla). Seuraava ongelma oli kengät, kun sekin olis halunnut varvastossut niinkuin mulla ja Lillillä. Se suostu sitten laittaa Crocsinsa kun selitettiin miten coolilta se näyttää kun sillä on vihrree t-paita ja vihreet kengät. Shortsitkin sopi asuun, kun ne olioranssit ja paidassa oli joku oranssi kuvio :) Pikkumiehelle on jo alle kolmivuotiaana tärkeää näyttää hyvältä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.