IRC-Galleria

Lasten suusta se totuus tulee.. :DTorstai 29.05.2008 00:35

Meillä oli tänään ruokana pihvejä, joissa oli päällä pari pekonisiivua ja jotain yrtin lehtiä, enää muista mikä sen nimi oli. Felix oli niin ylpeä niistä, kun se on just ostanut sellasen koneen, jolla se saa leikattua ohuen ohuita leikkeleitä kaikista maakaroista ja metvursteista yms. Kun oltiin jo hyvän aikaa syöty ja lautasella oli enää yksi ylimääränen pihvi (ja se oli siinä Quirinin vieressä), antoi se isälleen varmaan parhaan palautteen mitä pihveistä voi saada: Onko toi kuoluut lepakko?

Siis oikeesti, siitä riitti naurua koko loppuruokailun ajaksi. Felix tekee hienoja pihvejä ja sit poika tulee ja sanoo, että onko tuo kuollut lepakko! :D Niin, oieestihan se kyllä olikin kuollut lepakko, ei vaan kerrottu lapsille, kun aateltiin, että nille ei kelpaa lepakot ruoaksi.. ;D

Ja luulipa Quirin iltapäivällä koiraa pandaksi. :D Poika näki, kun joku ulkoilutti musta-valkoista koiraa (vähän niinkuin lehmänkirjava oli, oli sellasia isoja laikkuja), ja sanoi sitten mulle, että onpa tuolla hassun näköinen pandakarhu :D Kun sanoin, että ei, se on kuule ihan vaan kokira, niin se meinas, että höh, mä ihan luulin sitä pandaksi :)

Hauska tuo poika :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.