IRC-Galleria

helirinrin

helirinrin

elämän pieni komediapätkä
Olin menossa jonku tyypin konfirmaatioon ja olin siinä jonku kirkon eessä. Mulla oli joku sellanen musta mekko ja kaikkea ja sit siellä oli hirveesti tyyppejä. Sit Toni tuli sinne kans ja se vaan katto mua sillain että "wtf" ja sillä oli sellanen kunnon puku päällä!
Sit kohta istuin siellä kirkossa jossain tuolilla ja mun vieressä istu Salla ja Anna. Siellä oli joku pommack- ja vodkatarjoilu ja sit mää, Anna ja Salla ryypiskeltiin ihan innoissamme pommackia (taisin juoda vodkaaki, en muista). Jussiki vilahti siellä taustalla jossain vaiheessa.
Sitte yhtäkkiä kaikki katos johonki ja siellä oltiin vaan minä ja Salla. Salla haki jonku cd-soittimen, pisti pinnit päähän, laitto japsimusaa soimaan ja alko tanssia. Olin sillain "Salla lopeta Salla lopeta!", mut Salla ei lopettanu. :( Sitte me luultiin että joku oli tulossa ja Salla yritti ottaa pinnejä pois sen päästä mut ne ei lähteny kun ne oli jotenki juuttunu sen päähän.
Sit me tajuttiin että me oltiin jossain ihan väärässä huoneessa ja se konfis oli menossa viereisessä huoneessa, joka oli se ihan kunnon sali, ja kaikki oli siellä.



Sitte herätyskello soi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.