IRC-Galleria

hennasdfgh^

hennasdfgh^

heitä ♥ & tutustu !

yksäri on kaveri! ;3Sunnuntai 04.09.2011 23:00

1. Kädenvääntö vai pusu?
2. 1 hali vai 1000 halia?
3. Leffaan vai yökylään?
4. Pano vai uimaan?
5. Poskipusu vai fritsu?
6. Lisäätkö tämän blogiisi että pääsen kostaamaan?

..Maanantai 25.07.2011 17:14

jos onnistut aina ihastumaan/rakastumaan ihmisiin,
jotka ovat varattuja, eivät pidä sinusta tai sinulla ei muuten vain ole heihin mahdollisuutta,
lisää tämä blogiisi.

Torstai 14.07.2011 16:34

EIEIEIEI OO MAHOLLISTA! ♥ ehkä kaikki sit muuttuki eile... :'3

auuuuts..Keskiviikko 22.06.2011 23:43

olin iha taitava eile töis, ku vetäsin sormeni auki puukol. (Y) se veitsi oli vissii vähä terävämpi, ku koton olevat veitet.. :DDd eiiikä onneks oo ees syvä tää haava. eeei toki.

blöää..Sunnuntai 19.06.2011 14:32

TYLSÄÄKÖ EES ? -w-'

...

no ei. ;)

jotai niiiiiin turhaa. xdPerjantai 27.05.2011 00:08

aaaattelin vähä kertoo tulevast vklpust ja sen sellasest;

olisss aika jepa, jos kehittelis jtn jännää viikolopuks,, sinänsä vois tunkee jonnekki yöks ku ei jaksa kotonaa datistaa koko vklppuu. no onha mulla ne milanan valmistujaiset lauantain, mut siihe se sit jääki. o; eij oikee nappaa tää tälläi.. mut ens viikko enää ja sit ... loma ! ♥ ja ens viikol nyt ei enää tarvii mitää erikoist tsempatakkaa, ku numerot on kuitenki jo annettu. (;
joooooooo, ja kaikkii kiinnosti. :D noh, oli tylsää, nii kirjottelinn. (8


kesäkesäkesä !

mmaaau. <:Tiistai 24.05.2011 18:40

Kun tyttö pitää pojasta:
♥ tyttö yrittää epätoivoisesti keksiä uusia puheenaiheita mesessä
♥ ei ole päivää ajattelematta poikaa
♥ vain pienikin hetki pojan kanssa on tärkeä
♥ tekee kaikkensa saadakseen pojan omakseen
♥ tulee kateelliseksi siitä jos joku toinen tyttö puhuu pojalle
♥ tulee ikävä poikaa vaikka he olisivat juuri nähneet
♥ hymyilee kokoajan ajatellessaan poikaa
♥ tätä lukiessasi sinulla on mielessäsi juuri se poika, kenet toivot olevan vierelläsi loppuelämäsi ajan
PIDÄ SIITÄ KIINNI ÄLÄKÄ PÄÄSTÄ IRTI
kopioi tämä päiväkirjaasi minuutin sisällä
tai se ketä ajattelit tätä lukiessasi löytää toisen
jonka kanssa haluaa viettää loppuelämänsä

böö.Torstai 19.05.2011 22:45

kopioi tämä päiväkirjaasi minuutin sisällä,
niin saat illalla ihanan tekstiviestin

diu .Keskiviikko 20.04.2011 22:58

diudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiudiuddiudiudiudiudiudiudiudiudiudiu .

-Torstai 07.04.2011 19:39

Jos lisäät tämän blogiis 45 sekunnissa, niin saat
klo 21.00-03.00 ihanan tekstiviestin joltain ihanalta ihmiseltä