IRC-Galleria

herbie

herbie

nykyisin eniten online @ facebook

sitä samaa edelleenTorstai 14.02.2008 11:23

Nikulassa majailen. Leponexin alotus lähenee ja kuukaude päivät seurataa verikokeil tilannetta ja nostetaan ilmeisesti kolmee sataa asti annostus / vrk. Luultavasti paljon isommakski, jos zyprexa jää pois. Ja muutenki vähä simppelimmäks pitäs muuttuu lääkitykse.. tod. näk. en tarvii sit muuta ku antabuksen, sirdalud retardin, leponexin ja jomman kumman nykyisist masislääkkeist.

Aikas boree tääl ollu, uudel radiol vaa musaa popittanu ja jaskaa jauhanu muide asukkaide kaa. Kunnostakin alkanu pitää huolta, vähintään kerran tai kaks kävelylenkkei päiväs. Salillakin satunnaisesti.

Sussu sentää eile kävi tääl ja vietettiin laatuaikaa yhes muutama tunti. Hauskaa oli! :-) Ens keskiviikkona se jää taas tänne ja sovitiin, et voi yökski jäädä. yeehaa!

Terkkuja osolle, blunkelle, hantalle ja past0rille + tietty parhailla irkkifrendeille rennille, deju2:lle ja cujolle. Sanokaa pastorille ettei tukehdu siihe votkaasa ja mee psykoosii + oksenna verta. ;) Dejulle tai cujotsille soittelen täs joku päivä. Sussuuki tajuto ikävä ja tääl pääse oikee mitää tekee, ku ssh portti blokattu (edelleen) ja omia ohjelmia ei voi asentaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.