IRC-Galleria

Viimeinen LomapäiväSunnuntai 06.01.2008 18:25

"ei viimeistä lomapäivää kannata käyttää teeveen katseluun"
no mitä sitten tekis?
moni varmaan miettiny että mitä tekis viimesenä lomapäivänä... noh tätä murhetta mulla ei oo ny ollu. aamusella joskus äiti herätti ja ilmotteli että nyt mennän tekeen kiiloja... noh mikäs siinä sitten. ensin halottiin satakunta 4.2m pitkää kakkosnelosta ja sitten käytii syömäs pirkanhovissa ja sen jälkeen kaikki pätkittiin 70cm mittaan ja heiteltiin kahteen suureen laatikkoon. mutta tulipahan taas tienattua ens viikon kepapit ^^

kello on vähän yli neljä... mun pitäis tiistaiks lukee tuntematon sotilas ^^. niin tosiaan.. en oo ees alottanu viel :D täytyy kattoo se leffa ja kattoo jos sais jutun tehtyä sen pohjalta... jos ei niin oon pulassa :D mut ei se oo niin justiinsa :) pitää otta rennosti eikä ottaa turhia paineita asioista.

mut huomenna pitää mennä sit kouluun joten saa nukkua pitkään :)
juu... tiedetään. noi sanat kouluun ja saa nukkua pitkään harvemmin on samassa lauseessa mutkun huomenna meen puoli kahteen kouluun ja on vaan 75min koulua ^^. sitten koulun jälkee pitää käydä vaarin toimistolla kattoon joku tietokonejuttu ja sit toivomukaan saan pummittua kyytiä treelle niin haen asioita verkkokaupasta :P sit oon illonen.

marierikamarierikamarierikamarierikamarierikamarierikamarierikamarierikamarierikamarierikamarierika
siinä sulle marimursu... ei se niin vaikeeta oo kirjotta sun nicciäs :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.