IRC-Galleria

hhanspe

hhanspe

swag on fully, no semi ho

thats the way it goesMaanantai 20.04.2009 21:09

JONEEEEEEES sanoo (18:05):
*HOPPARI MUSA
Kaikki jotka kuuntelee hoppari musaa on hoppareita eli perseestä revittyjä rotu pettureita!!! Hoppari musassa sanotaan enkun kielellä koko ajan kaikkea rotu petturi juttua että miten nekrut muka olis parhaita ja että arjalaiset pitäs kaikki tappaa!!!!!!!!!!
Hoppari musan kuuntelian tunnistaa siitä että sillä on pipo päässä!!! Ne on jotain mamiksii jotka ei kestä suomen talvee Kyllä kunnon Suomen Mies osottaa isän maallisuutensa eikä pistä mitää vitun hoppari paskoi päähän
Jos sä oot mamis ja laitat joskus jonkin hatun päähän tai kuuntelet paska musaa niin sä oot joku vitun rotu petturi neekeri joka haluaa että joka kadun kulmassa tulee joku vitun pipo päinen neekeri viemään sun lompsan ja sanomaan jotain vitu JOU MÄÄN!!! Ja sä haluut ittekki muuttua sellasex!! Hyi helvetti saatanan nekru hopparitei tollasii sais olla olemassa!!!

JONEEEEEEES sanoo (18:07):
*TIETTARI NÖRTTÄYS
Tiettari nörtit on sellasii vitun säälittävii vinni naamoi jotka ei ikinä saa pilluu!!!
Ainoo Suomen Miehelle sopiva tiettari nörttäys on IRC galleria (se ei oikeesti oo mitää nörttäystä kun siellä saa pilluu)
IRC galleriassa voi myös kirjottaa kaikkii ovelii haukkumis kommenttii kaikille isän maan pettureille (homot nekrut hopparit hipit ja tollaset) sitten kun ne lukee ne kommentit nii ne menee nurkkaan itkee ja tappaa ittesä!!!! Ja isän maa puhistuu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.