IRC-Galleria

ei ollu tylsä tunti :)Maanantai 30.03.2009 19:24

Elipä kerran mato, joka oli pieni ja pyöreä. Sillä ei ollut päänsä jatkeena yhtään ruumista mutta ei se mitään! Hän oli onnellinen matonen. Madon nimi oli Matonen. Se söi porkkanoita.
Matonen oli ruma, joten sitä kiusattiin :(, mutta Matonen oli ovela ja kiusasi takaisin. Hän käänsi kiusaajiensa sängyt ylösalaisin ja pani syötiksi porkkanoita.
Mutta koska Matonen OLI tyhmä, se söi porkkanat itse! Mutta porkkanat tippuivat maahan koska Matosella oli vain pää eikä ollenkaan ruumista.Hän päätti syödä "porkkanansa" uudelleen. Ja taas porkkanat putosivat maahan.
Hän oli jo syömässä porkkanoita uudelleen, kun Saku Saukko ampaisi sisään! Saku pinkaisi kovaa vauhtia ja söi porkkanat Matosen kaulasta ::OO Siitäpä Matonen suuttui! Hän lähti pomppimaan päällään Sakun perään. Hän päästi vertahyytäviä sotahuutoja pomppiessaan.
"Minun ruokaaa-aaa-aaa-a-a-a-aa!"
Ja silloin Saku juoksi kovaa vauhtia kaappiin suojaan. Sinne Saku pökälöi porkkanat jotta pääsisi pakoon.
Matonen pääsi kaapille, mutta ilman käsiä hän ei saanut sitä auki. Niimpä hän haki narukerän, ja aikoi hirttäytyä koska ei kestäisi elää ilman porkkanoita. Viimeinen lause jonka hän sai suustaan ennen kuolemaa oli:
"Saku... tuli... ulos... kaapista"

by: Edith,Henna,Emma

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.