IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

day o n eTiistai 02.11.2010 00:47


Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession.

1. Oon päättänyt olla välittämättä sun tekemisistä tai tekemättä jättämisistäsi ja oon ihan mielettömän iloinen siitä, oma elämäni on helpottunut hurjasti kun oon vaan hyväksynyt sen että ollaan eri maailmoista eikä kannata vaivata päätään tai käsivarsiaan roikkumalla sinussa. Voisin sanoa, että en suuremmin välitä tai pidä sinusta enää, mutta en tiedä milloin muutan mieleni ja päätän että olet taas ihan okei joten en sitä tee.

2. Oon vähän katkera ja pettynyt, kun tunnut tietoisesti yrittävän hakea etäisyyttä. En tiedä oonko tehnyt tai sanonut jotain mikä tän on aiheuttanut, mutta toivon todellakin että en. Ehkä palaat vielä joskus. Väärinkäsitykset välttääkseni haluan kuitenkin sanoa, että olet (edelleen) yksi minun ylisuosikki-ihmisistäni, ja ehkä se onkin syy kaikelle tälle mustasukkaisuudelle ja roikkumiselle ja huomionkaipuulle.

3. Jaaa sinun kanssasi olen enemmän kuin vähän katkera (ja pettynyt, mutta tää on vähän lievempi tunne koska olet aina ollut, no, tuollainen), koetan kovasti olla päätymättä samaan ratkaisuun kuin Henkilö Ykkösen kanssa, mutta et tee siitä kovin helppoa. Koetin ymmärtää elämäntilannettasi jonkin aikaa, mutta se kävi ylivoimaiseksi ja viimeviikkoina olen vain puistellut päätäni ja ollut vihainen.

4. Haluaisin kovasti tutustua paremmin, tunnut äärettömän viihdyttävältä ja kiinnostavalta ihmiseltä. En tiedä yhtään mitä mieltä olet minusta, mutta toivon että en ole ihan hirveän tyhmä silmissäsi, meidän pitäisi olla toistemme kanssa tekemisissä enemmän.

5. Oon saavuttanut suvannon ja luovin täällä onnellisesti, tykkään siusta hirveästi ja oot yksi miun elämän tärkeimpiä ihmisiä (hävettää ihan että kesti näin kauan tajuta se). <3 Meidän huumorintajut natsaavat (ainakin minusta) ja siun juttujasi on hervotonta kuunnella, saat minut nauramaan usein vaikka ei loppujen lopuksi nähdäkään niin usein kuin voitaisiin nähdä.

6. En tiedä kiinnostaako seurani tai juttuni sinua, mutta olet kuitenkin hirveän kiva. Toivottavasti ei ainakaan etäännytä enää tästä, haluaisin juuri toiseen suuntaan. Sinunkin juttusi ovat todella viihdyttäviä, saisit vaan pitää vähän kovempaa ääntä itsestäsi ja tuoda mielipiteesi julki.

7. Toinen elämäni tärkeimmistä ihmisistä hier. On hämmentävää tulla näin moitteettomasti juttuun jonkun kanssa, kaikki ois niin paljon huonommin ilman sinua. <3 Meillä taitaa olla meeeelko pitkälti samat mielenkiinnonkohteet ja olen siitä iloinen, voin luottaa siihen että juttuni kiinnostavat jotakuta ainakin vähän.

8. Ei kiinnosta.

9. On lohduttavaa tietää että joku on noin ylpeä ja luottavainen minun suhteen.

10. Oot jännä ja siun kanssas on yleensä kovin mukavaa, pitäis törmäillä useammin ja kerätä enemmän yhteisiä kokemuksia. Oot etäinen, mutta se ei suuremmin häiritse elämääni.

EDIT// ajattelin täsmennellä joitain juttuja vähäsen näin jälkeenpäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.