IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

day t w oTiistai 02.11.2010 17:01


Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession.

1. Olen yli 20-vuotias ihmisraakile, joka koettaa kovasti taistella pystyäkseen pitämään huolta itsestään ja kantamaan vastuun tekemisistään. Olen kyllä prepannutkin aika tosi huomattavasti, kun vertaa vaikka viime vuoteen.

2. Kävin peruskoulun, kirjoittauduin ylioppilaaksi, opiskelin vuoden japania ja olen nyt englantilaisen filologian linjalla. Minulla on tähänastisen elämäni mukavimmat ja ammattitaitoisimmat opettajat, mukava luokka (vaikka en muista puolienkaan nimiä ja saatan välillä huomata jotkut ns. ensimmäistä kertaa ja miettiä onko se tyyppi ollut tunneilla aikaisemminkin) ja harvinaisen korkea opiskelumotivaatio. En kyllä vieläkään tiedä yhtään mitä teen tämän vuoden jälkeen, ois mukava keksiä edes jotain.

3. Raha luisuu käsistäni mystisiin mustiin aukkoihin, vaikka olenkin pihi kuin mikä. Saan opinto- ja asumistukea niin paljon, että pitäisi pärjätä, mutta eeeeeihän sellainen tule kuuloonkaan.

4. Saan syyttää yllämainitsemastani suurilta osin cosplayta, joka on minulle äärimmäisen rakas harrastus (ja melkein ainoa, en tiedä voiko videopelejä ja lukemista ja nukkumista ja musiikinkuuntelua oikein laskea sellaiseksi). :c Peruukit ja kankaat ja napit ja soljet ja kaikki muu hässäkkä maksaa ihan liikaa, puhumattakaan sitten matkustuksesta toiselle puolen maata.

5. En ystävysty helposti, en uskalla puhua ihmisille vaikka miten haluaisin, joissain tapauksissa en edes halua lähentyä. Olen aika taitava sulkeutumaan omiin oloihini ja olemaan pitämättä yhteyttä ihmisiin jotka joskus (ehkä vieläkin) olivat todella läheisiä. Kun täytän neljäkymmentä erakoidun jonnekin metsän keskelle punaiseen puutaloon sadankuudenkymmenenkahden kissan kanssa ja alan syödä pihaani eksyviä lapsia. Ei sillä, tykkään ihmisistä noin ylipäätään kovasti (vaikka me ollaankin kaikki jostain tosi syvältä ja ainakin vähäsen idiootteja ja tehdään kaikkea typerää paskaa eikä ansaita elää, mut, nii).

6. Olen käynyt ulkomailla vain kahdesti elämäni aikana, kumpikin matka on ollut etelään. Ei, en ole käynyt risteilyllä tai Ruotsissa tai Tukholmassa tai missään. Helsingissäkin muistelisin käyneeni ensimmäistä kertaa joskus yläasteikäisenä, mutta koetan kovasti kaupunkilaistua.

7. Haluan paljon rahaa ilman puurtamista, haluan paljon vapautta ja omaa aikaa, haluan vain olla ja saada kaiken ja päästä kaikkialle. Jotenkin vähän sellainen fiilis että tällainen asennoituminen ei toimi. Mikä mukavuudenhalu missä onko se syötävää!

8. Luulen olevani suhteellisen hankala, kiitos kaiken mustasukkaisuuden, kateellisuuden, tietyn sulkeutuvaisuuden ja muun mukavan. Kitinää ja ulinaa riittää melkein aiheesta kuin aiheesta ja tiedän sen olevan raivostuttavaa, saatan vaikuttaa tyhmältä tai yksinkertaiselta mutta en usko moisten väitteiden pitävän paikkaansa. Oikeesti oon ihan kiva ja ihana ja tyhmä ja perseestä ja tykkään omasta vittupäisyydestäni ja tietyistä lapsellisista piirteistä ja itsestäni ettekä voi tehdä asialle mitään. <3

9. Juon ihan homona kahvia ja teetä, rakastan sipsejä, jäätelöä ja suklaata ja ylimaustettuja ranskalaisia jotka saavat koko suun menettämään tuntoaistinsa. Ja tuo edellämainittu ei todellakaan auta sen suhteen että oon todella epävarma kehostani enkä tiedä oonko normaali vai paksu vai laiha vai mitä ihmettä ja vihaan sitä ja haluaisin laihduttaa mutta en tiedä olisiko se kannattavaa tai miten paljon joutuisin tekemään työtä ja. ;_;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.