IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

day f o u rTorstai 04.11.2010 16:37


Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession.

1. MINÄ. Mitä haluan mitä en saa mitä voin saavuttaa mitä haluan tehdä mitä söisin vai söisinkö ja mitä tekisin kun on tylsää ja miksei kukaan viihdytä Minua.

2.. Valehtelisin jos väittäisin että cosplay ei olisi suurinta osaa ajasta miun päässä. \8D/ Vähän väliä palaa päähän hyrräämään kaikki jutut mitä voisin tehdä ja tarvikkeet mitä pitäisi ostaa ja paljonko se kaikki tulee maksamaan ja mistä revin rahaa ja miten toteutan minkäkin ja.

3. Ystävät ja tuttavat. Oon melko huolissani kaiken aikaa kaikesta ja kaikista ja siitä miten ihmiset muuttuu ja kaikki ovat kaukana eivätkä välitä ja yhyyviilt älkää jättäkö. Ja sit on kans se, että tykkään olla perillä muiden asioista ja stalkkaan ahkerasti ja oon kade siitä että kaikki muut tuntee kaikki ja mie en ketään.

4. Raha tai sen puute. On olevinaan ihan hirveästi kaikkea mihin sitä törsääntyy ihan huomaamatta ja juttuja joihin sitä on pakko käyttää (bensa, kissojen ruoka, laskut) ja eritoten loppukuusta tekee aina tiukkaa ja pitää ihan tosissaan miettiä mihin on varaa.

5. Voin nykyään jopa iskeä koulunkin tähän listaan, mitä tämä on..! Hirveesti on kuitenkin deadlinejä joko ajan ja pitää pysyä aikataulussa ja ehtiä tekemään vähän kaikkea vaikkei huvittaisikaan. Juuri nyt on meneillään joku epämääräinen stressikausi ja revin paineita kaikesta mistä ei oikeastaan edes tarvitsisi, huoh.

6. En mie tiedä mitä ajattelen.

7. En kai mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.