IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

day f i v ePerjantai 05.11.2010 13:41


Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession.

1. Yksin jääminen. Kärsin varmaan jonkinlaisesta luottamuspulasta (ai todellako!) kun oon koko ajan varma siitä, että ihmiset kaikkoavat luotani syystä tai toisesta ja lakkaavat välittämästä. Oon toivottoman sosiaalinen eläin olemattomien vuorovaikutustaitojen kanssa, tarviin ihmisiä ja vakuuden siitä että joku välittää tekemisistäni. En halua kokea olevani yksin, yksinäisyys ja läheisyydenkaipuu ovat jo ihan tarpeeksi pahoja.

2. Tulevaisuus hirvittää, saatan valehdella ja väittää että en viitsi suuremmin huolehtia siitä, mutta kyllä mie välitän. Haluaisin edes jonkinlaisen takuuden siitä että pärjään, sillä en ole liikkeellä kovin luottavaisin mielin. Tiedän kyllä että haluan jotain, se vaan on vielä aavistuksen verran hakusessa että mitä se "jotain" on.

3. Haluan kehittyä tekniikassani ja tekemisteni ja ajatusmaailmani kanssa, haluan saavuttaa jotain ja olla onnellinen ihminen, joten paikalleen jämähtäminen on ihan hirveän ahdistava ajatus. Haluaisin jonain päivänä saavuttaa jotain ja olla pidetty. :c

4. Ja varsin vastakkaisena pelkona tuolle edelliselle tulee muutos. On asioita, joiden haluaisin mieluummin säilyvän sellaisina kuin ne ovat, kuten nyt esmes tietyt ihmissuhteet. Asiat eivät saa tapahtua liian nopeasti ja niistä pitää saada ennakkovaroitus, muuten miun oma kaunis pilvillä ja hattaralla pehmustettu saippuakuplamaailmani puhkeaa ja häiriinnyn.

5. Kipu ja kuolema joo, pelkäänhän minä. Eivät kuitenkaan noin yleisesti ottaen ole päällimmäisinä mielessäni. Pelkään, että joko minä, läheiseni tai lemmikkini sairastuvat ja/tai kuolevat, lähinnä sen henkisen kidutuksen takia minkä läpi mie itse joutuisin räpistelemään. Ajatukset elämän lyhyydestä ja epävarmuudesta ja hyvinvoinnin uhkaamisesta eivät ole mukavia ja haluan välttää niitä. Inhottavaa on myös ymmärtää oma haurautensa ja se, että voisi kuolla melkein milloin vaan melkein mihin vaan, en mie vielä ole valmis.

6. Öö. Laitetaan vikaksi vaikka itsekontrollin menetys. Haluan olla johdossa ja niskan päällä, haluan että minua kuunnellaan, haluan että pystyn hallitsemaan itseäni ja mielihalujani. Viime vuosi oli tältä kannalta ihan hirveä, en todellakaan saanut otetta itsestäni ja vaan luisuin ja luisuin. Ei sitä enää uudestaan, kiitos. Lupaan käydä itsetuhoiseksi jos vielä päädyn tuohon (not. En pystyisi).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.