IRC-Galleria

hime-sama

hime-sama

tuoba gniklat i ma tahw

TsukiconMaanantai 15.11.2010 22:42

Ennen conia menin joka päivä ompelee Sinille, Suville ja Sirulle pukua jotta saatais se valmiiks ajoissa ( miks aina alotetaan näi myöhää? ) ja onneks valmistuki :) ( paljon kiitoksia Sirulle, joka ompeli suurimman osan, koska olen itse vammainen<3 )

Lauantaina heräsin joskus kuuelta ja pakkasin siinä kamat kasaan ja siitä sit Venlalle, koska sen iskä (onneks) lupas viiä meijät sinne :) Matka kului hauskasti viien hengen autossa ja meitä oli kuus + Venlan iskä, jolloin kaks meni peräkonttiin, minä ja Janita mentiin vapaaehtoisina, kolme keskelle ja yks eteen :D Peräkontissa oli yllättävän mukavaa, koska siellä pääs sikiöasentoon nukkumaan :DD Perille lopulta päästiin kaheltatoista? ja siitä suunnistettiin vessoihin viimestelee (jälleen) puvut. Laitettiin mm. mun hiukset ja kaikkee pientä onneks :) Kierreltiin siellä paikkoja, käytii kattoo gyaru näytös ja hengailtiin.

Illalla mentiin hotellille joka tällä kertaa sijaitsi 300m päässä :D heitettiin puvut pois päältä ja minä, Janita ja Suvi lähettii kauppaa ostaa iltapalaa ja aamupalaa. Sieltä juostii pikapikaa hotelliin ja kiiruhdettiin HITTin keikalle :D Keikka oli kyllä hyvä, omalla tavallaan, koska riehuttiin siellä ja purettiin energiaa. HITTin esiintymis asu oli kyllä jotain AIVAN hirveää! ne leveelahkeiset housut ja kiiltävät leobardi H&M bokserit. Iltabileet oli alussa kivat, koska ne soitti korppu musaa, mut sit se muuttu kauheaks tekno musiikiks, jollo lähettii pois. Hotellissa mentii paistaa pitsaa mm. pannulla ja mikrossa, koska uuni oli liian hidas :D

Sunnuntaina conissa käytii ostelee ostokset mentii harjottelee abracadabra -tanssia ja otettii kuvia :) Joku gyaru lehen toimittajaki tuli ottaa meistä kuvia ja kyseli kaikkea et tiietäänkö me japanin kulttuuria.. yms :)) Myöhemmin oli sit cosplay näytös?, jossa cossaajat esitti asujaan ja muuta tälläistä. Siellä ei ollu tarpeeks esiintyjiä joten päätettii sit Sirun, Sinin ja Suvin kaa mennä sinne esittelee omat asut :D oli kyllä hiukan jännää, kädet täris ja hymyilytti koko ajan väkisin :DD Kotimatka kului junassa jutellen ja lueskellen. Kotona kello kakstoista ja kouluun seuraavana päivänä :)

+:
ihmiset jotka tuli ottaa kuvia
ostokset (mamegoma, gloomy tassu ja kuroshitsuji 3)
puku ilman tuskaa
seura<3

-:
Perverssit hotellissa
gloria talon vessat

Kuvia tulee myöhemmin koska unohin oman kameran kotii, joten varastan Suvin kuvat :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.