IRC-Galleria

hjanne

hjanne

addicted to stars..

Tomin mietteitä uudesta albumistaLauantai 26.07.2008 20:56

THTV #35
http://www.youtube.com/watch?v=yo6vdHv-MP4


-Tahdon tutkia uusia ulottuvuuksia ja sisällyttää lauluja, joissa on uusia vaikutteita – mutta ensin meidän täytyy päättää mikä on päälinjauksemme. Musiikin ja luonteidemme täytyy sopia yhteen. Haluan myös yllättää ihmiset uudella albumilla. Tahdon sisällyttää lauluja, joita ihmiset eivät tunnista heti Tokio Hoteliksi. Kuunnellessaan laulua heidän tulee havaita, että siinä on Tokio Hotelin soundi…joten pari ekaa riffiä saattaa johtaa harhaan! ;-)

Suunnitteletko muodonmuutosta?
-Muutama ihminen on tätä jo kysynyt, mutta olen sellainen vaari, kun puhutaan ulkonäöstäni – KYKENEMÄTÖN muuttumaan ;-) En voi muuttaa pukeutumistani ja olen myös jumissa hiustyyliini…se on ollut tällainen siitä asti kun olin 11v. Samat hiukset viimeiset seitsemän vuotta ja luulen, että koko elämäni aikana minulla on ollut vain kolmet erilaiset hiukset. En vain ole kuin Bill, joka leikkaa tukkaansa, kasvattaa sen jälleen pitkäksi tai pitää sitä pystyssä yhtenä päivänä ja alhaalla seuraavana. Olen johdonmukainen kaveri! Tai siis, kaikki hiustyylit sopivat minulle, mikä luultavasti tekeekin sen niin vaikeaksi valita vain yksi... Olen pilattu valinnanvaralla ;-)

Nautitko yhä kuunnella ja esittää kahden ensimmäisen albumin lauluja?
- Ehdottomasti! On niin rentouttavaa esittää laulut livenä, koska tunnen ne kuin taskuni. Mieluummin esitän vanhoja kuin uusia biisejä. Asenne liittyy varmasti samaan kuin kysymys ulkonäöstäni…rakastan vanhaa materiaalia ;-) Uusi albumi, uusi esitys ja uusi kiertue kiristää hermoja. Kun nyt esiinnyn, olen hermona ennen keikkaa, mutta lavalla olen rento. Kun on uusi albumi ja uusi esitys olen hermona 24/7 koko kiertueen ajan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.