IRC-Galleria

hopsuh

hopsuh

Mie heittelen syrämmet kaikil 8)

HoukutusTorstai 22.01.2009 02:51

Houkutus kirjasarjan suomennokset on nyt sitten luettu. Voisin sanoa, että ensimmäinen sarja jonka olen lukenut näin nopeasti. Vielähän on siis tulossa Breaking Dawn suomeksi ja sitä odotetaan innolla.
Tosin sen julkaisuun on vielä rutkasti aikaa, joten enköhän mie lukase sitä enkuks ennen sitä.

Sain Houkutuksen käsiini 9.1. Löysin sen meidän koulun kirjastosta ja päätin ihan mielenkiinnosta lukaista sen, kun kerran leffakin oli juuri tullut. Se tuli sitten luettua maanantai-tiistai(12.-13.1.) välisenä yönä loppuun.

Soitin tiistaina tuonne suomalaiseen kirjakauppaan ja kyselin, oliko heillä uuttakuuta siellä vielä jäljellä. Mutta eipä ollut, koska kustantajalta oli painokset loppu ja lisää ne saisivat vasta 20.1. Hauskaa, odotin par päivää ja soittelin uudestaan kysyäkseni, josko voisin etukäteen tehdä varauksen kyseiseen kirjaan. Kävi ilmi, että sinne oli aamusella saapunut yllätyslähetys, missä oli saapunut kasa uutta painosta.

Torstaina 15.1. mä sitten sain suomalaisesta kirjakaupasta ostettua Uudenkuun ja Epäilyksen. Nyt on nekin luettu. Aikaa uudenkuun lukemiseen meni sellaiset 2pv 15h. Epäilykseen meni sellaiset 3pv ja 12h.

Aika nopeasti ne kyllä oli luettu. huhhuh. Mut oli se kyl jännä lukukokemus. Suosittelen siis kaikille niille tämän kirjasarjan lukemista, joka ei ole vielä lukenut sitä. Tämä todellakin on vuosisadan rakkaustarina <3

Kiitoksia, jos jaksoitte lukea tämän :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.