IRC-Galleria

hourulanvpk

hourulanvpk

kun on kevättä rinnassa, ei siinä silikoneja tarvita... 

<3<3<3 RAKKAUS <3<3<3Tiistai 04.02.2014 20:57

"Minulla on elämä edessä, mutta siltin annan sen rakkaudelle. Annan sen sinulle jota rakastan, enkä ketään muuta maailmassa. Olet minulle tärkeä ihminen, olet minulle elämä ja rakkaus josta saan voimaa ilman sitä elämäni ei olisi onnellisten tähtien alla. Sinä tuot minulle onnellisuuden, rakkauden ja elämän. Olen valmis jos hyväksyt minut itsellesi, sillä ilman sinua en pysty elämään yksin. Tarvitsen sinua, sinun rakkauttasi, elämäniloa ja hellyyttä.

Suo minulle kaikki nämä, silloin saan voimaa elämiseen sinun kauttasi. Rakastan sinua juuri tuollaisena kun olet ja annat minulle rakkautta, niinkuin minä annan sinulle. Elämän ristitulessa sammutat liekin, ilolla ja hymylläsi toit myös minulle elämän merkityksen. Miten saisin sinut itselleni elämän kumppaniksi, miten voisin näyttää sinulle että rakastan sinua ja kaikki muu on yhdentekevää? Vain sinulle on merkitys, sillä juuri sinä olet se oikea kaikista suloisin täynnä rakkautta ja elämää!

En pysty unohtamaan sinua enkä olla rakastamatta, sillä ensimmäistä kertaa olen todella rakastunut. Älä torju minua vaan kuuntele sydämesi ääntä ja anna minun rakastaa sinua, sillä en pysty enään luopumaan sinusta. Ole juuri tuollainen kuin olet ja anna minun olla juuri tälläinen kuin olen..."

♥♥ minun rakkaimpani ♥♥

♥ SÄÄNNÖT VIERAILEVILLE, lapsettomille HENKILÖILLE,
JOTKA HALUAVAT VALITTAA Lapsistamme ♥
1.Hän asuu täällä.Te ette.
2.Jos ette halua hänen sotkuja vaatteisiinne, pysykää kaukana kodistamme.
3.Pidän lapsista paljon enemmän kuin useimmista aikuisista.
4.Sinulle hän on huutava kakara. Minulle hän on perheenjäsen, joka on lyhyt, oikutteleva , tekee välillä omia virheitä ja on kumminkin rakastettava ♥

♥ SÄÄNNÖT VIERAILEVILLE, lemmikittömille HENKILÖILLE,
JOTKA HALUAVAT VALITTAA Lemmikistämme ♥
1.Hän asuu täällä.Te ette.
2.Jos ette halua hänen karvoja vaatteisiinne, pysykää kaukana huonekaluistamme.
3.Pidän lemmikistäni paljon enemmän kuin useimmista ihmisistä.
4.Sinulle hän on eläin. Minulle hän on perheenjäsen, joka on lyhyt, karvainen ja kävelee neljällä jalalla ja puhuu epäselvästi on kumminkin rakastettava ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.