IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

onko tämä oikein?Maanantai 01.09.2008 00:23

on todettu että turkistarhaus on siirtymässä suurin joukoin euroopasta kiinaan. kiinassa ihmisoikeuksia ei juurikaan ole, joten eläimillä ei niitä ole ollenkaan. kiinassa ei ole mitään lakia mikä määräisi miten eläimiä kuuluu pitää, tai miten niitä on oikein kohdeltava.

Turkiseläinten kohtelu Kiinan tarhoilla on vaihtelevaa, eikä turkiseläinten pitoa tai kohtelua säädellä minkäänlaisella lainsäädännöllä! hyi helvetti. Rajoitusten puute on johtanut paikoin eläinten erittäin julmaan kohteluun ja käsittelyyn.

kuvatuissa videoissa näytetään alkeellisia olosuhteita, joissa ketut ja minkit elävät. Eläimillä on runsaasti häiriökäyttäytymistä ja poikaskuolleisuus on erittäin suurta, mikä on osoitus todella vakavista hyvinvointiongelmista.

Kiinassa turkiseläin nuijitaan tai hakataan kuoliaaksi julmalla ja sydämettömällä tavalla. ihmiset vain katsovat vieressä kun häkissä kasvanut eläin lopetetaan järjettömällä tavalla. toisaalta jos tappaminen ei onnistu, eläin nyljetään elävältä ja raato heitetään muiden nyljettujen kanssa samaan kasaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.