IRC-Galleria

Kaikki ei ole vielä menetetty!Tiistai 13.10.2009 01:23

Juuh. Tänään Zarri oli jo parempi. Kyllä se lihasperäseltä vaikuttaa. Eilenkin oli vertynyt kun oli ollut Back on Track - loimi selässä (tallikaverilta lainassa) ja sit talutellessa lisää.

Tänään oli jo tarhasta (tällä kertaa tasasessa, nyt ei mee tonne rinteeseen ennen kuin tää asia + liukastumisvaara (muta) on taas pois kuvioista) hakiessa parempi, vaikka aamulla oli puhelimeen käynti kuulostanut rytmiltään yhtä pahalta kun eilen tarhasta hakiessa. Hieroin isoimmat lihasryhmät läpi, heitin BoT-loimen alimmaiseksi ja venyttelin kaikki jalat. Sit taluttelin ympäri pihaa. Käynti näytti jo huomattavasti paremmalta. Kiinnitin kyllä huomiota sellaiseen asiaan, Zarri tuntui kantavan päätään poikkeuksellisen alhaalla (normaalisti mun pää on tikkana, ryhdissä ylhäällä) kuin vieden painoa pois takajaloilta. Yhä enemmän mietin ristireagointia oikeasta takasesta.

Sit karsinassa sai nauttia BoT-loimesta alinna yhteensä kolme tuntia (on kuitenkin vasta toista päivää käytössä, pitää olla varovainen ettei reagoi liian vahvasti), ja sit reilut puolisen tuntia "normiloimillaan" fyssaria odotellessa. Jonna saapuikin sitten siinä 15 vaille seiskan. Käsittelyllä etujalkojen liike parani todella paljon, ja ongelman syy tarkentui takajalkoihin. Niiden käsittelylläkin saatiin parempaa aikaan.

Nyt on Zarrin omasta käsittelyyn reagoinnista kiinni, kuinka käy. Kaikki mahkut on vielä olemassa että Hihsiinkin voisi keritä. Sain ohjeeksi ratsastaa huomenna "matalalla tempolla" pitkään ja rauhassa ja sitten taas olla fyssariin yhteysissä jatkosuunnitelman teon kanssa. Peukut pystyyn!

Niin, ja nyt on tosissaan oma Back on Track- loimi hankintalistalla. Maksaa vaan mansikoita...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.