IRC-Galleria

huorapoika

huorapoika

c∀ndy makes u hallucinate

jeojeoTorstai 14.04.2011 14:59

varailin just rihannan liput~

ja joo oon taas aika paskan ja vitun huono olo ja vituttaa kyl vielki nii saatanast et... joo

jrocksuomi, siis varmaa kaikkien ernujen sankari ja pelastaja ja vittu kiitos ko järkkäätte keikkoi ja sillee. mut ootan sitä pvä ko teki valmistutte aikuisiks.

ei nyt et jokaikinen tyyppi ois siel täys kakara, mut pari sellast jäsent joist oikeest ihmettelen et mitäs vittuu ne siel oikee häärää ko ei niist saatana oo mitä vitun apuu, ne vaa kattele nokka pystys ko niit nuoremmat fanit seisoo ulkon paskas luottaen jokaikiseen vitun sanaa mt ne sanoo ja sit nauretaa räkäsest ko ne juoksee päin seinii ilma ohjaust.

jos jrocksuomi sanos et hyppää kaivoon, se on ainoo tapa päästä keikalle, sanosin et koht nähtäs ernu jono hyppimäs kaivoo, kaikki tunkien toistensa päälle, koska ekahan pitää olla ihan kaikes.

jos vittu sanotaan et hoidetaan jonotus ni sehä sit vittu pitäs hoitaa loppuun saakka eikä puoliväliin ja kattella sit et osaakoha nääki uunot tehä mitä, no ei mut eipä oo enää meiän ongelma. häivytään kahville. te ootte vittu ne huoltajat ja toi saatana ernumassa ulkon on teiän läski äpärä jol ei oo aivoi ajatella kävelläkkö vai rynnätäkkö. jos sitä saatanan vastuuta ottaa ni se pitäs kantaa kans.

en vaadi et jrocksuomen pitäs paimentaa koko jrockkansaa. eihän se oikeest niitten homma oo. ei ne vittu siit mt saa et ne sanoo teille et seisokaa suoras älkääkä nirhatko toisianne. et joko noi ernut oppii ajattelee omilla aivoilaan tai sit jrocksuomi kantaa sen vastuun minkä ne on jo ottanu.

ps. ja hankkikaa jo vittu kello joka on ees joskus oikees ajas!!

et näin, en ketään halunnu loukata. en tarkota et kaikki jrockfanit ois tyhmii, mut totuus on et tyhmyys tiivistyy joukos ja ko kysees on omien etujen tavottellu jää se maalaisjärki ja muiden huomioon ottaminen jonnekki matkan varrelle. oon itekki ollu tyhmä enkä väitä ettei nää syytökset mua koskis. asia vaa sattuu olee niin et oman tyhmyytensä tajuu yleensä vast sitten ko joku sen sylkee sun naamas. : )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.