IRC-Galleria

hymytyttö

hymytyttö

Juuuustjustjustjust

On se jänne se.Maanantai 23.03.2009 17:52

Viikonlopun töistä en kyllä vieläkään ole palautunut.

******* se on ihme kauppa, sieltä saa aivan kaikkea ja aivan millä keinoilla vain. Se on ihmeellistä miten kaikki *******ssa toimii. Se on jännä se. Alaikäisetkin saavat laillisesti täysikäisille kuuluvia asioita, esineitä ja tavaroita ostaa. On se jännä se. Kuinka vastuullisia vanhemmat ovat, suuttuvat siitä niin hirmuisesti kun heidän 10 v. lapsi alkaa itkeä kun ei saa K18 peliä. Pitääkö lapsen saada aina kaikki. Samaa vois verrata melkeimpä siihen kun vanhemmat ostais bissee sille 10 v. pojalle, koska se tahtois. Vaikutus voi olla eri, toinen tyhmentää ja toinen edistää agressiivisemmaksi, ellei jopa kumpaakin. Joskus pitää sanoa ei.

Usein valitetaan yleisönosastoilla kuinka kaupassa on aina niin masentuneen näköisiä myyjiä tai ei saa tervehdystä tai jotain vastaavaa on vikana. Mikään ihme, jos minä jaksan tervehtiä, hymyillä ja höpötellä, niin silloin saan useimmiten vastauksen "Ymh" , "Öh", "Mo" tai jokin muu ynähdys, mikä vähentää sitä hyvän tuulisuutta. Mutta jos yksikin reipas tervehdys tai edes yksikin todellinen hymy kohtaa, niin se riittää about tunniksi piristämään mieltä vaikka kaikki muut vaikuttaisi eläämäänsä väsyneiltä ihmisiltä -ainakin minun kohdalla. Kassaneitien kanssa voi myös jutella! Ne ei pure :) Joten usein kannattaa ajatella sosiaalista kanssa käymistään kaupassa vieraillessa.

Mutta erään mukavan vanhan miehen sanat jäi mieleen lauantailta " Sun hymys sulattaa noi kalatiskitkin"
kuten myös erään vakioasiakkaan sanat "Hyvä palvelu korvaa puuttuvat rahat rahapussista" :D

Onneksi on olemassa vielä oikeesti ihania ihmisiä <3 Niitä tarvitaan pelastamaan tämä maailma kaikenlaisilta örkeiltä ja örisijöiltä ^-^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.