IRC-Galleria

icepick

icepick

Ain't no sunshine

MATKALLA MILJONÄÄRIKSISunnuntai 27.11.2005 19:48



Rikkaaksi voi tulla kolmella tavalla. Joko ryöstää paikallinen pankki, naida 98-vuotias Bättre Folketiin kuuluva dementikko tai perustaa oma yritys. Ensimmäisen ongelma on linnatuomio ja neitsyyden menetys, toisesta jää pysyvä impotenssi ja viimeiseen tarvitaan jotain muutakin kuin Käts-Ö-Fish.

Äänieristetty vessan ovi. Miten noinkin yksinkertainen idea on voinut jäädä keneltäkään toteuttamatta? Mikään ei ole nolompaa, kun olet anoppilassa ja aunuksen karjala huutaa tulta ja tappuraa. Näkökenttä hämärtyy tuomionpäivän pasuunoiden jyskyessä ja posliinin huutaessa armoa. Yritä nyt siinä sitten keksiä jotain kevennystä kun astut huussista ulos, pyyhit otsalla helmeilevät hikikarpalot pois ja huomaat kanssaihmisisten poskilla vaivautuneen punan. He ovat kaikki kokeneet saman ja eikä se oikeastaan haittaa heitä, mutta kun Jumala on vittuspäissään keksinyt sellaisen asian kuin myötähäpeä, niin ole nyt siinä sitten.

Siinä olisi naapurin Pertti ja Sirkka-Liisa bemareineen ja Tupperwareineen ihmeissään kun he voisivat vääntää torttua tupaantuliaisissa ilman että oven toisella puolella olevilla olisi mitään aavistusta mitä sisällä tapahtuu. Heillä ei olisi yksinkertaisesti mitään muuta vaihtoehtoa kuin tilata samanlainen omaankin kotiin ja arvatkaas kuka hieroo käsiään tyytyväisenä?

Nyt ei muuta kuin starttiraha-hakemukset vetämään ja hyvästi keskinkertaiset ihmiset. Mä olen kohta niin VIP että oksat pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.