IRC-Galleria

idai-

idai-

it takes some silence to make sound

Blogimerkintä

« Uudempi -

Paluu menneisyyteenLauantai 31.07.2010 22:10

Tulinpas taas käymään pitkästä aikaa IRC-Galleriassa. Galleriassa. Galtsussa.
Arvatkaa vain kahesti kuinka usein edes muistan koko paikan olemassaolon? En kovin usein, voin kertoa.

Melkein tulee tippa linssiin ko muistelee kuinka tiheästi täälläki tuli ennen oltua. Aina alle tunti oli sillonen elämäntarina. Tuntuu ehkä vähän vanhalta ko ei enää vanha galleria kiinnosta, haha. Vai onko niin tapahtunu kaikille? Facebook for the win, eh? Vaikka seki on kyllä aika kuollu paikka.

Tiättekö, minusta luulen että tämä minun kirjottaminen on yhtä turhaa ko minun tarinoinnit myspacen blogiin. Ei täällä enää kukaan käy. Ei kukaan tätä lue. Ja jos lukiki ensimmäisen lauseen niin siinä vaiheessa tajusi että jaa, tylsää tekstiä tulossa ja painu paremmille laitumille. Surullista. Mutta ei mulla ole parempaakaan tekemistä. Kesä, you know.
KESÄSTÄ tulikin mieleeni että MITÄ PELIÄ tämä tämmönen on että etelässä on viiskytä astetta lämmintä ja meille jätetään vain jämät. 15-20 astetta joo, mutta pilvistä ja elämä jättää hymyilemättä. Okei. Nyt en jatka tästä aiheesta.

En oikeastaan jaksakaan kirjottaa pitempää vaikka meinasinki kirjottaa sellasen romaanin että ainoastaan aidot taistelijat jaksaa lukea sen loppuun saakka! Paitsi ainiin, eihän tätä kukaan lue. Hah.

Hyvästi, IRC-Galleria. Tulen takas ehkä taas puolen vuoden päästä. Jos hyvin käy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.