IRC-Galleria

dingdingdongTiistai 20.12.2005 00:40

oonpas tänään ollut taas ahkera.en jaksanut herätä kahdeksalta ja seuraavaksi kun heräsin kello oli varttia yli kaksi.jeijj,hyvä minä! \o/ jatkoin hiukan vielä unia ja heräsin sittten kunnolla hiukan ennen neljää.olenpas ainakin hyvä yhdessä asiassa - nimittäin nukkumisessa!!
ehkä yksi parhaammista suomalaisista leffoista tulee ykköseltä juuri nyde. "olin juuri tekemässä kotitöitä,kun naapurini yhtyi minuun!" "mitä,jäikste panee sinne vai?? -viiiiitu sä oot törkee!" nousukausi.<3 ihan helmi leffa! osaan melkein koko leffan repliikitkin jo ulkoa.:)
jeejjjjeee kohta on uusi vuosi ja uudet kujeet!:D pidetään peukkuja,että simpe ja sanni lähtee stokikseen niin meillä on biléééét.<3 siis tämä ei ole mikään yleinen kutsu!ne on sellaiset private VIP-bailut.vain harvat ja valitut -eliitti- pääsee..sorry! :b
ooh laskeskelin juur,että olen saanut rahaa palamaan viimeisen kuukauden aikana yli TONNIN.huuuh.:S ja mitään kauhean järkevää ei ole tullut ostettua..dämet!pakko aikuistua ainakin noissa raha-asioissa ehkä HIEMAN vissiin tai jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.