IRC-Galleria

haaste :)Tiistai 07.02.2006 03:16

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1.olen aika paha nirso/neiti välillä..rupean kakomaan mitä pienimmästäkin pahasta hajusta (tai ei sen tarvii ees olla paha,jos haju vaan ei "miellytä" mun nenua niiin jjuuu,johan tekee pahaa..) tai asiasta..menetän myös ruokahaluni hyvinkin helposti.ei tarvitse kuin puhua tietyistä juduista - ja jjuuu kiitos,mulla ei olekkaan nälkä!

2.rrrrrakastan galleriavakoilua!voiko sen parempaa ajanvietettä ollakkaan? :D tiedän vaikka mitä ja vaikka mistä - frendit nauraakin,että voisi jopa sanoa että tunnen ihan ventovieraat ihmiset!

3.kaupassa en voi ottaa mitään tuotetta siitä hyllyn etureunasta tai kasan päältä - pakko ottaa se paketti tms takaa (ettei kukaan muu ole hipelöinyt sitä!).thx mama,oot opettanut tän mulle..

4.en stressaa välillä mistään "suurista" asioista (esim. ylppärit ja koulu hyvä esimerkki!:p),mutta kaikki sellaiset pikkujutut saa mut ihan hermoraunioksi ja hyppimään seinille.

5.rakastan vanhoja suomalaisia leffoja.komissaario palmut ja speden elokuvat,oih!<33


haastan:
sikuri_
Sutcac
_ellis_
Jennuk_ka
Iso^A

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.