IRC-Galleria

toivomuslista.Keskiviikko 01.03.2006 03:23

Rakas Joulupukki,
Haluaisin,että talvella kaikki kadut olisivat jäässä niin,että voisin luistella paikasta toiseen.Haluaisin,että syksyllä voisi pitää aikuisenakin kurahaalareita ja pyöriä lehtien keskellä.Haluaisin,että kesällä ei olisi hyttysiä ja että ampiaiset eivät pistä.Haluaisin hatun, jossa on korvat.Haluaisin,että järvessä tai meressä voisi kellua loputtomiin pelkäämättä,että kala puraisee.Haluaisin,että huomenna sataisi silleen tihkuen,että voisi kävellä rannassa ja törmätä sateenvarjon suojaa tarjoavaan poikaan.Haluaisin tatuoinnin,jonka voi kumittaa pois.Haluaisin kieleen lävistyksen,joka ei satu.Haluaisin todella pitkät sääret,ikuisesti roikkumattomat tissit ja pidemmät ripset.Haluaisin,että koko kaupungista menisi sähköt silloin kun olen hississä seksikkään pojan kanssa.Haluaisin,että olisi pelkästään hyviä ihmisiä.Haluaisin,että kaupasta saisi ostaa ajatuksille tiettyjen poikien poistolääkettä.Haluaisin,että kesällä kaikki ajaisivat polkupyörillä. Haluaisin,että sunnuntaisin kaupat ei olisi auki.Että kodissani asuisi oikea tonttu tai kummitus.Haluaisin voittaa arpajaisissa ihan mitä vaan.Haluaisin muistaa enemmän,ja sitten haluaisin olla tavallaan tietämättömämpi elämästä.Haluaisin,että saisin lahjoitta puolet mielikuvituksestani jollekulle,jolla sitä ei ole ollenkaan.Haluaisin,että eri maita voisi magneetilla vetää lähemmäs.Haluaisin nukkua metsässä.Haluaisin herätä ilman herätyskelloa joka aamu.Ja mielelläni jonkun vierestä.Sitten haluaisin,että vaahtokarkit ei lihota.Haluaisin myös oranssit raitiovaunut takaisin.
Olenko liian vaativa,jos pyydän vielä,että jos saan joskus lapsia,niin toivon,että ne nauravat usein ja että niillä on vähän takkuiset ja pitkät hiukset? Ja että niiden isä olisi jumalaisen komea ja hauska? Voisitko myös tuoda minulle Puu-Käpylästä ränsistyneen oloisen omakotitalon ja omenapuita.Leveät lautalattiat ja vanhanajan uunin.Korkeat huoneet ja erkkereitä?
Haluaisin myös,että Linnanmäki olisi auki talvisin ja että kaduilla olisi enemmän elämäntapataiteilijoita.Voisitko tämän kaiken lisäksi vielä antaa rikkoutumattomat sukkahousut? Osoitteen varmaan tiedätkin.
Sinuun ikuisesti uskoen
Iida

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.