IRC-Galleria

(Tässä kyselyssä saattaa olla hieman enemmän naispuolisille suunnattuja kysymyksiä, mutta pojat näihin harvemmin vastaavatki niin, so what..)

1. Lupaatko vastata tähän kyselyyn täysin rehellisesti? -pyrin olemaan mahdollisimman rehellinen. jotkin kysymykset saattavat saada epäselvän vastauksen, mutta suotakoon.

2. Minkä ikäisenä menetit neitsyytesi/poikuutesi? -hm.. seiskan ja kasin välisenä kesänä. minkä ikänen mä oon sillon ollu? joku 14? poikuus on vielä tallella..

3. Harmittiko/Harmittaako? -hetken.

4. Oletko koskaan yllättäny vanhempiasi petipuuhista? -olen. mutta olin uninen, tajusin kuitenkin sen verran että nyt ei passaa mennä valittelemaan painajaisia..

5. Montako seksikumppania sinulla on ollut? - enemmän kuin kymmenen, vähemmän kuin kaksikymmentä.

6. Onko se sinusta paljon/vähän? -paljon. mutta jos laskee keskimäärin niin ei se tee vuodessa kuin joku 2! siis niissä vuosissa mitä minulla on ollut seksielämää..

7. Onko entisillä seurustelu/seksikumppaneillasi jotakin yhteistä? -no, harrastuksia. useimpien nimi on alkanut J-kirjaimella. ja "tietenkin" minä.

8. Onko sinulla ollut yhdenillanjuttuja? - harvemmin. ei nyt oikeasti tule mieleen paitsi yksi, joka oli varatun miehen kanssa, hittolainen! muuten on ollut sitten niitä "pitempiä" yhdenillan juttuja. eli säätöjä. eli hoitoja. eli ei seurustella. eli hengaillaan. eli ei vittu mittään järkeä!

9. Oletko hyvä rakastaja? Miksi? - minä olen täydellinen rakastaja! tarviiko sitä perustella? no okei, en mä ihan täydellinen ole. muuten minulla olisi mies. ja lapsi. "moi, olen viivi. olen miestä ja lasta vaille täydellinen, ALA RAKASTUA!!!!"

10. Oletko teeskennellyt laukeamisen? -olen. ihan sen vuoksi että seksi oli paskaa ja halusin sen nopeasti loppuvan ja halusin miehen kuvittelevan että sai mut tyydytettyä etten jaksaisi enää. TÖRKEÄ!

11. Vositko harrastaa seksiä ilman rakkautta tai tunteita? -kyllä siinä pitää jotain tunteita mukana olla. jos ajattelisin ihan tunteetonta seksiä, ensimmäinen mielikuva olisi toisella pussi päässä.

12. Oletko tehnyt sitä? -olen mä aika tunteettoman jyystön kokenut. ei hyvä. siihen en enää alkaisi. mutta silloin oli sellainen tilanne, se oli ikäänkuin testi, että haluanko siitä ihmisestä enää mitään. enkä halunnut sen jälkeen. hyvä niin! kummallakaan ei ollut pussia päässä..

13. Sano jotain pahaa jostakin ex-sänkykumppanistasi? - yhdellä oli aika pieni. ei sillä että koolla olisi niin väliä, mutta kun se ei osannut edes käyttää sitä! toinen "paha asia" voisi olla tietämättömyys. kysyttäessä mikä ja miten on hyvä vastaus on "en mä tiiä". vittu! pittäähän sitä nyt tietää ja ennenkaikkea sanoa jos joku ei ole hyvä. ja semmonen vituttaa kans jos joku ei ota sua ittees huomioon, oma "maaliinpääsy" on pääasia.

14. Masturboitko? - harvemmin. "olen ihan kunnolla ilman".

15. Minkä ikäisenä aloitit? - aika "vanhana"..

16. Minkä ikäisenä sait ensimmäisen orgasmisi? -ai omatoimisesti vai? paha sanoa.

17.Oletko kosketellut itseäsi suihkussa? -kuka vittu käy suihkussa ettei koskisi itseään? pyörähät vaan siinä suihkun alla ja kuvittelet että sillä puhdistuu? no aika hankala on peseytyä hyvin jos ei koskettelisi itseään. kainalotkin jää haisemaan mikäli et käsin saippuoi niitä. ja totta nä päätäs koskettelet ku shampoota hierot...

18. Oletko katsonut peilin avulla jalkoväliäsi? Miltä näytti? - en ole katsonut. hyvältä näyttää.

19. Oletko tunkenut esineitä itseesi? -häh? pumpulipuikkoa korvaan puhdistaessani korvia

20. Onko sinua sidottu? -ei, mutta olen sitonut jonkun muun..

21. Pidätkö huoltasi alapääsi siisteydestä? - pidän.

22. Onko sinulla fetissiä? -ei?

23. Fantasioita? -joo.

24. Oletko harrastanut roolileikkejä? -en muistaakseni. kerran mua pelotti ihan sikana kun oltiin sillosen poikakaverin kanssa alkamassa nukkumaan pimeässä huoneessa ja se alko murisemaan karhumaisesti. se minun roolileikeistä :D

25. Oletko koskaan riisunut itsesi viettelevästi? - joka ilta strippaan elmolle ja sen häntä pieksää patjaa, on niin mielissään! oikeasti se näkee vain onnellisia unia eikä edes näe kun riisun.

30. Onko sinua koskaan pantu perseeseen? Miksi? - mä oon toivonu että se suurentas persettä ku mulla on niin pieni perse. eiku siis häh?

31. Haluaisitko? - ei nyt.

32. Oletko sekstaillut vanhempiesi asunnossa? - olen! asun kotona..

33. Oletko sekstaillut mahdollisen kumppanisi vanhempien asunnossa? - kuka on mun mahdollinen kumppani?

34. Autossa? -olen.

35. Kerro vielä jokin erityinen paikka? - hm.. no ei mulla tule mieleen kun näitä perus paikkoja, joissa on kuitenkin ollut se kiinnijäämisen pelko erittäin suuri. mutta tiedän yhden paikan, jossa tulen joskus harrastamaan seksiä. olen tehnyt siitä "sopimuksen". ja se on erityinen. mutta en kerro ;)

36. Onko suuhusi koskaan lauettu? Nieletkö? -on. joskus.

37. Oletko harrastanut seksiä yhtä aikaa useamman ihmisen kanssa? - voi sitä morkkiksen määrää..

38. Saman illan aikana useamman ihmisen kanssa? - jätin tähän viimeksi vastaamatta. mutta vastaisin tähän että miten voi harrastaa kimppakivaa jos ei harrasta saman illan aikana seksiä useamman ihmisen kanssa? siis jos joku vastasi edelliseen kysymykseen kyllä.

39. Sekstaillut samaa sukupuolta olevan kanssa? -en.

40. Paljasta vielä jotain mitä muut eivät tiedä! - o'ou. tietäisin tähän todella hyvän vastauksen, mutta jokuhan voisi pitää minua bb-henna2;na! :D ehkä jätän paljastamatta. mutta sitte ku kirjotan sen omaelämäkerran ni lukekaa sieltä, en häpee mitään!

41.Oliko tämä testi mielestäsi paha? - no kyllä mun mielestä raskaustesti on pahempi. tässähän oli ihan harmittomia kysymyksiä. ei ne muuta sun elämää niin kauheasti.

42. Haluaisitko haastaa jonku tekemään tämän kyselyn? - ihan kaikki!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.