IRC-Galleria

Hei tonttu-ukot ja akat hyppikää !Maanantai 22.12.2008 02:01

Hupsista, on tapahtunut kamalia asioita. Meikä ei oo ehtiny datailla. Tämähän on ihan hirveää!
En oo muistanu käyä kirjottelemassa tänne jännääki jännempiä juttujakkaa mutta onneksi kohta on loma ja voin vaikka joka päivä kirjottaa huikeista tapahtumista kuten "kävin postilaatikolla", "vein roskat" jne. Ja pittää tehä myös n. 100 listausjuttua ja kyselyhommaa.

Nyt ei kyllä tuu mittää jänniä juttuja mieleen. Paitsi yks vanha juttu eli ku Maritta omisti mulle matikan kokkeessa tehtävän :""D
Tehtävän 4 alussa luki alleviivattuna "Tämä tehtävä on omistettu Iidalle!" ja siinä piti laskea millä todennäkösyydellä 45 joulutonttua riittää 48 hengen bussilastilliselle, jos asiakas 90% varmuudella ostaa tontun.

Miksi siinä kokkeessa oli tämmönen tehtävä? Suuri mysteeri varmaan monelle. Ehkä se johtu siitä ku pohjatunnilla rakkahin opettajamme kerto, ettei kokkeeseen tuu tehtäviä missä tarttis piirtää ja Iita eppäili että taisi hylätty tulla (koska aiemmissa kokkeissa oon saanu tehtävästä ees yhen pisteen, ku kuvio on ollu oikein vaikka lasku oiski ollu päin sitä itteäsä) :---D
Maritta sitte siinä lohuttelemaan, että voinhan minä sinne joulutonttuja ja joulupukin piirtää, ja kyssyin että saanko pisteen jos piirrän =D se sano että ehkä tai ehkä ei.

Loppuun sitte tämmönen vaikea kysymys: arvatkaa piirsinkö? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Oikein vastanneiden kesken arvotaan.. no emmä tiiä mitä mutta arvotaan jottai. Vaikka pölypallo.
Tai pesupallo, niitä meillä riittää :'D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.