IRC-Galleria

ikkaku

ikkaku

lla on aina kivempaa ku sulla! *hah*

kuinka pelastin pyöräniSunnuntai 11.05.2008 10:20

elikkäs, olin töissä (noin puol kuuen maissa sunnuntaiaamuna) ja menos tyhjentää tuhkista. näin sit mite jotkut kaks jannuu duunas jotai pyöräparkissa, jonne olin jättäny omanki pyöräni. katoin sit tarkemmi, et eihä siellä ollu ku yks pyörä. sit tajusin et ne yrittiki v*ttu kössii meitin fillarii!

siinä sitte menin niitte luo. semmone nörtti seiso vieressä ja katto ku sen kaveri kieritti ruuvimeisselillä mun vaijerilukkoo (varmaaki tarkotuksena jatkaa nii kaua aikaa et lukko napsahtaa rikki), jolla olin laittanu pyörän eturenkaasta palkkii kiinni.

kävelin siihe niitte taakse väliin, katoin vähä aikaa kädet taskuissa ja sanoin sitte "se on muute mun pyörä, mitä te ootte pöllimässä". kaverit vähä säikähti. tyyppi joka duunas meisselillä sano vaa ihmeissää "ai on vai? me vaa meinattii lainata sitä." kysyin sitte et pitäsköhä mun soittaa poliisit, ne oli iha et älä soita (ja en ees oliskaa voinu, ku ei ollu kännykkää .P ja siinä ajassa ku oisin ehtiny takas kahvilalle, olis ne ehtiny jo livistää).

sanoin niille sit et jos enää ikinä nään ne mun pyörän kimpus, nii en kutsu ees poliisii, vaa vedän niitä suoraa turpaa. sanoin sen aika vakuuttavasti. sit ne oli jo iha lähös. otin meisselipoikaa hihast kiinni, ja sanoin, et sen pitää korvata mun lukko, tai mä soitan kytät. heti ku olin nykässy sitä hihasta, se sano vaa et "älä lyö!" (aika nynny ottaen huomioo, et sil oli pilottitakki, maiharit, ja valkomustakuvioiset maastohousut). se sit yritti eka suoristaa sitä lukkoo, ja sanoin et sen pitää korvata se lukko. ois eka antanu vaa vitose, mut sanoin, ettei riitä, nii se kaivo taskustaa kaikki rahasa, ja tyrkkäs ne mulle. sit se vaa kehu mun pyörää, ja myönsin toki et oha se aika helmi. toistin niille vielä uhkaukseni (tällä kertaa paljo vakuuttavammi), jonka jälkee ne lähti puottaa aika nopeesti. jahka kerkesin takas kahvilalle, olis ollu enää turha soittaa poliisille, ku ei ne olis enää saanu niitä jannui kiinni.

periaattees ei käyny kuinkaa, lukko on vielä iha ehjä, joski ei enää kierteellä, ja pyöräki selvis ilma vahinkoa. ja viivi sai taskurahaa ja jännitystä elämää ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.