IRC-Galleria

hyvvää pääsäiisisistäTiistai 14.04.2009 15:31

sain 3 munaa ja olin teatterilla. nyt muistin että lainasin levyjä valkeakosken muse kirjastosta toissa viikolla esim Norah Jones Not Too Late, (voitteko uskoo että käytän pilkkua!) Björk Greatest Hits ja Volta, Oasis Stop the Clocks ja sitte Musique du Monde Japon: Chants Courtois eli Music from the World Japan: Courtly Songs että ihme emoiluu seki toisaalta jännä toi melankolia

no niin

luin yhen huonon kirjan Anne-Sophia Brasme 17 v.: Henkäys. siis joo hyvää kuvausta ja jännä teema ja kerronta tyyli hyvin kertoja-subjektiivinen nii se kerto ku yks tyttö nimeltä Charlène oli ihan riippuvainen yhestä tytöstä joka oli sen kaveri nimeltä Sarah nii et se vaa stalkkas sitä koko ajan ja sillee mut musta yks poika nimeltä Maxime oli ihan äly epäaito ja kun se oli nii hullu oikeesti se Charlène nii jotenki sitä ois saanu korostaa koska kun se kirja loppu nii olin vaa et joo olipa lame. nii vaik olihan se sillee taas et tosi maaninen ja niinku hyvin selkeeälynen hulluus mut no älkää lukeko vaikka oli aika kivan lyhyt.

oon muute nykyään kala miljonääri ja pidin sen kalatappelun nii siel oli kaikkia eri taistelulajeja oli
barracuda
san francisco piranha 2
black piranha 2
siamese fighting fish 2
freshwater angelfish
nii noi kuoi kaikki paitsi lopuks oli kaks black piranhaa ja freshwater angelfishii ku ne vaa lisäänty siellä nii pärjäs sika hyvin mut black piranhat voitti sit ku niitä oli lopuks sit se yks jäljellä. atm mulla on jotain tyhmiä kaloja kai kaks francisco piranhaa ja kaks marine angelfishii ja yks black piranha. en jaksa ees pitää sitä päällä ku on niin tylsiä kaloja. vois ostaa kilpi konnan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.