IRC-Galleria

indi]

indi]

( ´(ェ)`)

Perjantai 10.04.2009 21:00

Jeah, tässä nyt tota uutta tyyliblogia perustelen. Mulla on tosi kehittävä elämä, oon istunu tänäänki vaa koneella. Mut joo, sit kun saan ton tyyliblogin valmiiks ja näin vois tehä sitte jotain kehittävää. Kuten kattoo sen Tuhkimon. (tosi kehittävää puuhaa tosiaa x'D)

Yhyy meillä on kylmä, mutkun ei pysty laittaa legginsien lahkeita alas, kun mulla on polvessa ihan kivan kokonen haava jonka täytyy saada ilmaa niin sitten legginsien lahkeet on siinä polvien yläpuolella (ja se onki tosi älykkään näköstä) ja sitten on lyhyt hame siinä. Ja siihen haavaan kirvelee. Tosi paljo. Oikeesti.

Antikusta on jo yli 3 viikkoo! Miten aika kuluu näin nopeesti? Mut no, kohta on sitte jo kesäloma^^ Siihen on about puoltoista kuukautta vielä aikaa.

Ja sit toi Myv<3 Mä oon oikeesti vaan niin onnellinen sen puolesta. Musta on niin sulosta, että se on löytäny jonku, jota se rakastaa ja johon se luottaa niin paljo että on menny naimisiin. Ja sit siitä tulee vielä isä<3 Mä tahdon nähdä sit siitä babysta kuvan. Mutta oikeesti. Oon vaan niin älyttömän happy sen puolesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.