IRC-Galleria

ett sellasta ...Sunnuntai 02.11.2008 21:40

Päätettiin eilen viettää iloinen lauantaileffailta. Se saikin iloisen alun kun Frankin puhel katos. Ei kyllä ollu ihan eka kerta... No onneks sen oli löytäny joku mukava täti ja me mentiin hakee sitä puhelinta sitte Marian sairaalasta. Me nähtiin siel joku mies joka oli ihan verinen ja sit se kusi siihen paareille. En yllä haluis olla toissä sairaalassa. Sitten Frank halus mennä hautausmaalle. Siel oli ihan helvetin pelottavaa. Siel ku oli ihan säkkipimeet ja sit viel jotku ääliöt alko pelottelee ja huutelee jotain pelottavaa. (KUOLEMA HEILLE)
No mutta selvittiin kuitenkin.. Mentiin sit osaa ruokaa ABC:ltä. Kökittiin siel varmaan puoltoistatuntii.. Hauskaa kyl oli!
Sit Hakaniemeen ja ruuat valmiiks ja leffa pyörii.:) Kaikki hyvin tähän asti...
Ku oltiin katottu leffa loppuun ja ihmiset alko menee nukkuu niin Paula keksii mennä ottamaan sipsiä..
Ei riittänyt yksi vaan piti ottaa siihen sängylle koko kulho ja dipit.. ja vielä että saataisiin kunnon sotku aikaan pitihän ne vielä kaataa siihen sängylle ja mun päälle..! Osa lens Frankinki päälle joka oli puolentoistä metrin päässä.. No eihän siinä muu auta ku alkaa siivoomaan. Patja haisi ihan helvetin pahalle! Paulan pitäis hommaa joku vakuutus joka kattaa nää käikki hommat mitä se sählää. (paula oot niin ihana!)
Ku show oli saatu VIHDOIN loppuun kaikki alko nukkuu.. annis heräs joskus ihan vitun aikasin ja laitto jotain kolme kertaa torkun.. argh!! Sit se lähti joskus kahentoista aikaan tanssiin ja me herättiin klo kahelta... siivoomaan. No ei, oli ihan kiva siistii vähän paikkoi ku ne oli aika hyväs kunnos meijän jälkeen.. niinku aina.
Mitäs vielä. No ei varmaan mitään. Kiitos! ihanasta illasta/yöstä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.