IRC-Galleria

irisnoir

irisnoir

iiris! mokomakin todellisuudesta irtautunut taidehippi!

näin untaTorstai 29.10.2009 14:04

että olin olohuoneessa tsiigaamas jotain juttua, ja se oli kai aika hauska juttu koska aloin nauraa semmosta ulvontanaurua, sit eve ja marjut oli keittiössä ja kuulin ku marjut kysy eveltä et oonks ihan okei, koska se luuli et itkin. ja sitte heräsin siihen että naurahdin oikeesti.

sen jälkeen tuli joku uni missä katoin ylhäältä jostain parvelta koulussa kun marjut ja joanna (se toinen joanna, ei toi kersa) lähti ruokalasta.

ja sen jälkeen sellanen, missä porukat, including iiro ja eve, tuli käymään täällä ja vein iiron shoppailee jotain elektroniikkatarvikkeita. me oltiin menossa bussilla, mut sit iiro hyppäs väärään bussiin ja mä kiirehdin sen perään, mut se bussi vaan oli jo lähdössä ja jäin roikkuu siihe ovelle yhteen sellaseen tankoon. ja bussin ovi jäi auki ku kuski ei voinu sulkee sitä ku olin välis. miksköhän se ei voinu vaa pysähtyy ja oottaa et pääsen kunnol sisälle? se bussi tais mennä johonki chiswickiin, jos oikein muistan. ja meidän piti päästä kensington high streetille.

katottiin äsken joannan kanssa loppuun eka spiderman. se on ihan rakastunu tobey maquireen. kirjotetaankohan se noin? anyway, kehui komeaksi ja sanoi tahtovansa pussata sitä. söpöä. nyt se taas taistelee omenansa kanssa, sen jälkeen luvassa pullollinen lämmintä maitoa.

tänään lienee ohjelmassa pikku kävelylenkki ulkona, ei kovin kiva keli, aika pilvistä, vähän lukemista ja spideyt 2 & 3 :D ootan kolmosta koska en oo nähny sitä itekään vielä. en oo ihan varma onko ne sopivia 4-veelle, mutta äidin hyväksynnän sai, niin mikäpä minä olen siihen mitään sanomaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.