IRC-Galleria

irisnoir

irisnoir

iiris! mokomakin todellisuudesta irtautunut taidehippi!

jännäTorstai 24.12.2009 04:54

tuntuu ku ois puolet suomesta täällä ku majailee suomalaisten kanssa. ja etenki sukulaisten. <3

huomenna jouluaatto. ihan hämmästyttävää. oisinpa päässy tänne jo paaaaljon aiemmin. haluun tulla kyllä täällä käymään sitten monta monta kertaa ja pidemmäks aikaa uudestaan myöhemmin heti kun pääsen ja voin.

ja sitten pitää myös tehdä visiitti oxfordiin ens vuoden alussa, kun ollaan tepon ja elinan kanssa takasin englannissa.

käytiin tänään vielä ruokakaupassa vaikka eilen shopattii ruokaa (ja etenkin juomaa) yli 300 eurolla hehe. ni tänään tuli pulloja mukaan vielä aika ronskisti. belgiassa juodaan paljon alkomahoolia. vähän niiku ranskassa ja saksassa ja vähän kaikkialla euroopassa. niiku ruokajuomana. ja vähän muutenki.

tein italiansalaattia tänään! aa jee. huomenna sitten syyään sitä ja lohirullia ja mariannejäädykettä ja kinkkua ja laatikoita ja kakkuja ja suklaata ja vaikka sun mitä, en ees enää muista mitä kaikkee me äsken kokkailtiin.

välillä tuntuu oudolta ettei pääse puhuu englantia. pitää oikee miettiä välillä että ei, kun avaan suuni niin sieltä on tultava suomea. vähän niinku englannissa joskus tuntu pitkän hiljasuuden jälkeen siltä, että ois helpompi puhua suomea. ni nyt toisin päin.

ranskaks oon päässy sanoo vasta "excusez-moi", "merci" ja "ici", kun kerroin mihin kohti tahon mun nomination-palan laitettavan siihen koruun. tiplu puhuu hirveen sujuvasti ranskaa, mikä oli sinänsä odotettavissa mutta hauska oli kuulla sen puhuvan.

koht pitäis pestä hampaat ja mennä nukkumaan, datailen nyt yläkerran huoneessa missä nukun, tää on huippu, matin musahuone eli täällon pianot ja miljoonat kitarat ja kaiken maailman kivat äänentoistolaitteet, nyt kuuntelen musaa mun ipodilta stereoiden kautta.

kello on kohta kaks joten ehkä ois hyvä aika täs vaihees mennä unille jos huomenna kasilta herätys ni hehhe.

ihanaa olla täällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.