IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

GC @ TAVASTIA 220710Lauantai 24.07.2010 20:19

jos sitä nyt kirjottais sit pienen romaanin torstaista.

eli lähettii miran kans 05:37 bussil kohti hesaa ja oltii vähä enne kasii peril ja käytii nopee kaupas, si kuljettii pitkin kamppii ettiis tavastiaa, ja tajuttiin sit yhen ulko-oven ees et tossahan se on. google mapsin kartat ku näyttää ihania kiertoreittei. -.-

no sit tosiaan oltiin siin joskus kasin aikaa tavastial, siel oli n. 15 ihmistä enne meitä. siinä sitte istuskeltii ja kuunneltii gc'tä lähes koko aja, välil käytii aina kampis ja tennispalatsis vessas ja sit syömäs ja näi. kampista mukaani tarttu ihana pinksu nyrkkirautakaulakoru, kitarakorvikset, käärmesormus ja musta huivi.

joskus viiden neljän aikaa sitte ku istuttii jonottamas, mira puhu puhelimes. Benji ja Joel kävelee tien toisel puolel, mä alan tuijottaa niit suu auki ja hakkaan miraa kätee. seurattii niit sit kamppiin kunnes oltii selviydytty pienestä jäätymisestä. etittii niit siel mut ei si nähty niit ja palattii jo takas paikoillemme mut si mentii takas sisälle ostaa jätskii ja sit oltii lähös pihal mut huomattii et jotkut oli nähny ne jote lähettii sittekki ettii niit :'D sit seistii hetki paikallamme rappusten luona ja mietittii et mihi kannattas mennä, ja kirottii tota just meiän tuuria ku oltii varmoi ettei me kuitenkaa niit nähä ku muut näki. sit mä huudan "NE ON TUOL!" ja sydän pysähty ja lähettii vauhdil niit vastaa ja änkyti et i'm sorry ja päläpälä päästääks kuvaa. sit mentii kuvii ja mä kuolin ja ne sano lähtiessää "nice to meet you" <3 sitte olin sillee itkeekkö vai nauraa ja silmäkulmat kostu jo mut si mentii niitte perää viel pyytää nimmarit ku jotkut muutki meni. sen jälkee sain kivan nauruitkuhepulin eli itkin ja nauroin sekasi, oli varmasti aika huvittavaa ohikulkijoiden kattella. mut minkä sille voi jos on niin onnellinen ettei vaan pysty olee iha tyynenä ja aaa ei sitä voi ees sanoin kuvailla millast oli tavata ne.

palattii takas jonottaa ja joskus muodostettii jono si ja seiskalt päästii sisälle. oltii tokas rivis lähes keskel, iha vitun jees näin ekaks gc'n keikaks. keikka alkoki sit yllätyksenä vähä yli kasilta jo, mä en meinannu ees uskoo et se alko ku pojat tuli lavalle. katoin vaa iha epäuskosena. ja voi herranjumala ihmiset oli iha hulluja, mä litistyin heti ja sain käsistä päähäni ja kaikkee. vähä toisenlaista menoo ku suomalaisen bändien keikoil, mut tulipahan seki koettua! sori teille jotka olitte meiän ees kun litistettii teitä.

siel keikal oli oikeesti NIIIIIN kuuma, se oli iha hullua! mä olin jo varmaa muutaman biisin jälkee iha hiestä märkä, siis oikeesti paita, housut, hiukset, naama, ihan kaikki oli ihan litimärkiä, iha ku ois seissy kuumas suihkus. se oli hirveetä mut onneks en tosiaa ollu ainoo kel oli sillee. ahh ja sit yhes vaihees aika alus ku joel tuli siihe lähelle nii mä varmaa puol minsaa sain hiplata sen jalkaa ja kättä :'')
sit oumaigaad oikeesti ku ne soitti hold on:in! aaa se on mun lempibiisi woundedin lisäks, ja toivoin niin paljon et ne soittaa sen koska woundedia oli aika turha ees toivoo. angstibiisit on parhaita<3 ja sit ne soitti hold onin oikeesti aaaa itkin vaa koko biisin ajan. ihan mahtavinta oikeesti<3 ja koko keikka oli niiin aaaa en pysty ees kuvailee sitä! siel vaa oli nii mahtava meno ja fiilis ja ne otti yleisön sillee haltuunsa hienosti, oli iha vitun upee kokemus ku on tottunu HIEMAN rauhallisempiin keikkoihi.

sit keikka loppu, tuntu et ois ollu ohi jossai minuutissa. mä olin iha taivaissa ja sekasi ja kuolleena ja hyvä ku pysy pystys sen jälkee. sit jäätii venaa miran kaa nimmareit yksilt ja ostettii gc'n paidat, mut gc'tä ei viittitty jäädä enää turhaa oottaa ku me oltii kuitenki jo benji ja joel nähty aikasemmi, joten lähdettii sit 22:45 bussil kotii. ei sit itkettykkää bussimatkaa, mä pystyin muutenki vast tnä itkeen kun katoin hold onin keikkavideon. ku en tajuu vieläkää et oikeesti näin ne. sit viel eilinen floaded siihe päälle nii ei täst tuu yhtää mitää, mä sekoon pian.

kukaan ei varmaan jaksa ees lukee tätä, mut ei voi mitää, oli pakko kirjottaa. iso kiitos miralle seurasta!<3
KIITOS GOOD CHARLOTTE! toivottavasti ne pian tulee uudestaa suomee, en kestä ku haluun nähä ne jo taas!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.