IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vihdoinkin! <3Tiistai 05.10.2010 23:35

Flinch astuu varjoista takaisin valoon!
5.10.2010


Flinchiltä julkaistaan 18.10.2010 digisingle!
Tarttuva rokkibiisi "Roosa" riutuu rakkaudesta,
eikä jätä kenellekään epäilystä, kuinka hyvää valovoimaiselle yhtyeelle kuuman keikkakesän jälkeen kuuluu. Odotettu sinkku on hieno pelin avaus ja maistiainen tulevalta levyltä.


Flinch on parhaillaan studiossa äänittämässä kevään 2011 alussa julkaistavaa albumiaan. Miehistynyt rokkibändi on saanut lisävahvistusta uudesta kitaristista, White Flamesta tutuksi tulleesta Kostista. Flinch on uusiutunut ja löytänyt oman tyylillisen linjansa.Uusi, eheämpi yhtye kuulostaa aidolta ja perinteisemmältä suomirokilta.

Vuonna 2003 perustettu Flinch on tehnyt kaksi pitkäsoittoa. Muutama vuosi sitten julkaistu albumi "Irrallaan" sai hyvin radiosoittoa ja aktiivinen tamperelaisbändi on keikkaillut koko ajan aktiivisesti. Keväällä on luvassa albumin julkaisukiertue.

"Vihdoinkin uusi sinkku! Aikaa siinä meni mutta lopulta päästiin studioon asti. No, hyvää kannattaa aina odottaa.. Pientä esimakua tulevasta meiningistä saatiin nauhoitettua ja lisää on tulossa! Roosa- single julkaistaan ja Loppuvuosi touhutaan uusien biisien kimpussa ja jokunen keikkakin tehdään vielä. Malttamattomina odotetaan jo tulevia studiosessioita! Niistä tiedotellaan toivottavasti pian. Mahtavaa syksyn jatkoa, nähdään keikoilla!"
-Flinch-

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Tommi Liimatainen, Hype Productions, tommi@hypeproductions.fi

---

TÄTÄ ON ODOTETTU! Tota levyä nyt joutuu vieläkin oottaan, mutta ei voi mitään. Vähän pelottaa että minkälaisia "maista vaan jos se kiihottaa" -paskatyylisiä sanotuksia tulee, mutta kunhan biisit on muute yhtä hyviä ku ne mitä on keikoillakin tullu, niin jes. Keikkojakeikkojakeikkoja en kestä haluun keikkojaaaaa! Omg jos nään ne vast keväällä sit kun se kiertue alkaa niin joku saa ampuu mut ennen sit tai sit teen sen kyl ihan vapaaehtosesti itekki.
Nyt alkaa entistä kauheempi odottelu. Hehe. Haluun kuulla ton sinkuuuuuuun!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.