IRC-Galleria

Hyvin todenperäinen horoskooppini!Lauantai 28.01.2006 02:59

JOUSIMIES 23.11. - 21.12.

* Luonteenpiirteet: Tappavan tylsä keskivertoihminen, joka ei ole itsessään mitään vaan jäljittelee muita.

* Raha: Olet juuri sitä tyyppiä, joka alkaa eläkesäästäjäksi alle kaksikymmentävuotiaana.
Et uskalla ottaa riskejä, mutta tarkkana ja tunnollisena säästäjänä olet melko hyvissä varoissa eläkeikään mennessä. Monet tosin ihmettelevät, mitä iloa siitä sinulle on, kun et osaa tippaakaan nauttia elämästä.

* Työ: Elät kaikin puolin hyvin keskivertoelämää. Sinusta ei tule koskaan mitään suurta ja merkittävää. Toisaalta harmaana hiirulaisena sulaudut helposti työyhteisöön etkä yleensä joudu pomon silmätikuksi. Et osaa mitään hyvin, mutta et ole missään erityisen huonokaan, joten voit periaatteessa selviytyä työssä kuin työssä. Yleensä jousimiehet hakeutuvat työhön julkiselle sektorille virkamiehiksi.

* Rakkaus: Olet itse niin mielenkiinnoton persoona, että sinun on syytä keskittyä jonkin vahvemman palvomiseen. Kaksoset tai härkä voivat tulla kyseeseen.

* Seksi: Olet erittäin tylsää sänkyseuraa kenelle hyvänsä. Mielikuvituksettomampaa rakastajaa kuin sinä saa hakea. Älä ihmettele, että kumppanisi pettävät sinua säännöllisesti. Harkitse seksilelujen ja pornovideoitten ostoa - ne voivat elävöittää suhdettasi ainakin tilapäisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.