IRC-Galleria

LeikkausuutisiaMaanantai 04.06.2007 21:52

Pikkuisella oli tänään kitarisojen poisto ja korvien putkitus. Hyvin meni.
Kuulemma henkilökunta ei ollut ennen nähnyt noin reippaasti leikkaussaliin lähtevää poikaa, ei itkenyt ennen leikkausta yhtään :)
Lähti taakseen vilkaisematta leikki liesi kainalossa laittamaan lääkäreille ruokaa (oli ehkä vähän nälkä pojalla jo vartti vaille 11 kun edellisen kerran oli syönyt illalla...) ja oli kuulemma itse pitänyt nukutusmaskiakin naamalla, ennen nukahtamista :D

Ikävintähän näissä leikkauksissa on herääminen, sekaisin unilääkkeistä ja se armoton pyöriminen ja hyöriminen, ikävä kanyyli kädessä, mitä yritetään saada hampaillakin revittyä irti kun kädellä ei saa koskea...puhumattakaan siitä että sattuu :( lisänä tietty nälkä ja jano kun ei puoleen vuorokauteen ole syönyt/juonut...äidin sylikään ei oikein auttanut, kun se nykyään jo tuttu lohduttaja ei ollut läsnä. "tmoo" poika itki muutamaan kertaan silmät kiinni tokkurassa...peiton alle pesäänsä rauhoittui äidin pikku nallekarhu hetkeksi vielä jatkamaan uniaan, saatuaan lisää särkylääkettä...
jätskiä kun sai niin heräsi heti ja istui tyytyväisenä äidin sylissä katselemassa lasten videota :) leikkimäänkin kerkesi vielä ennen lähtöä.

Poika ei kyllä hyväksynyt tämän iltaista jätski kuuria hyvällä 0_o äidin kinkkukiusaus kun olis maistunut paljon paremmalta, ja jätski ei sitten kelvannut juuri ollenkaan...eipä varmaan ole kovin monessa perheessä näin päin :D onneksi rahka ja jogurtti maistui kuitenkin jo kotiuduttua ihan hyvin. Juotavaakin on mennyt reippaasti, mikä onkin tärkeintä :)

Ulos tuo haluaisi kanssa lähteä, yrittää kaikilla käsillä olevilla kengillä kävellä ja kuljettaa takkia ja kassia edestakaisin. Kun mainittiin ettei pojalla ole edes housuja, yritti hän itse saada sukkiksia jalkaan :D onneksi tmoo auttoi pientä poikaa, eihän tuo pukeminen vielä ihan itse suju :)

Nyt jäädään odottelemaan miten loppu ilta menee, ainakin poika alkaa olemaan jo aika väsy...särkylääkettäkin pitää lääkärin ohjeiden mukaan yöksi antaa, jos vaikka yö menisi mukavemmin pojalla (niinkuin meillä muillakin :)

huomenna vielä kotona ja ylihuomiseksi päiväkotiin, saa nähdä miten jaksaa siellä vilskeessä. sauna ja riehumiskielto viikoksi, sitten ei tarvitsekaan muistaa muuta kuin korvien suojaus vedeltä :) onneksi on vielä esikoisen uimapanta tallessa, uutta kittiä vaan pitää ostaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.