IRC-Galleria

jütta

jütta

anselmi avaruusapina

hyvää yo-luaMaanantai 29.12.2008 19:31

en sitten saanutkaan ukulelea lahjaksi vaikka kovasti niin luulinkin mutta sain kuitenkin kitaran sekä tolstoin sodan ja rauhan koko komeudessaan. hämmentävin lahja oli kuitenkin smurffi-dvd sekä pitsiset seksipöksyt. ei sillä etten arvostaisi ajatusta, ina ja elsi. ainiin ja sain myös madventures-kirjan!! se olikin ainoa toivottu lahja.

oon ämmilässä kolmatta (neljättä?) päivää ja aika matelee kuin kuoleva etana hiekkapaperilla. herään yhden tai kahden maissa, nolostun, syödään puuroa, katsotaan mäkihyppyä tai muuta suksiriehuntaa, juodaan teetä, katsotaan lisää lumessa tarpovia tyyppejä, syödään, katsotaan huono elokuva, juodaan teetä, ämmi ja vaari menee nukkumaan, katson huonoja tv-ohjelmia kunnes ainoa tarjonta on ostoskanava ja tsätti ja menen nukkumaan.

tänään oltiin hurjia ja käytiin ämmin kanssa lenkillä. olin kovin hämmentynyt sillä tänään oli ensimmäinen päivä elokuun jälkeen kun olen ulkona ilman että hytisen kylmästä! kiitos ämmin huopikkaiden, kaksien villahousujen ja muun michelinmiesvarustuksen. alettiin miettiä, kummassa pelottais enemmän; yksin pimeässä metsässä vai yksin pimeässä kaupungissa. ämmi meinas jälkimmäistä. mystistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.