IRC-Galleria

ToPerjantai 15.05.2009 03:01

Alex päätti taas herätä klo 6.20, tosi ihanaa..Ku toine meni nukkumaanki vasta 22.30...mun mielestä 8h ei oo riittävästi unta 7kk ikäiselle. Mutta kai se on toi ikä, kun oppii kaikkee uutta kovaa tahtia ni ei malta nukkua. No mulla ei sit aamulla ollu mikään loistava olo, nokka vuoti, kurkku oli kipee, yskitti..sellasta ihanaa lima yskää <suru> Nyt se on sit mun vuoro olla kipee.
Pappa (faija) tuli yhden jälkeen ja söi loput mun kakku tekeleestä. Kehui sitä kans <hymy> Annoin sille kaks isompaa valokuvaa Alexista että toisen saa pitää ite ja toisen antaa mun Fammulle (äidilleen). Kumpikaan kun ei omista kameraa että vois ite ottaa kuvia Alexista ni jää sitten mun hommaks ne kuvien hoito, eipä tuo haittaa. Pappa oli tosi tyytyväinen. Kun se lähti ni me lähettiin kauppaan ja saatiin usemman päivän ruoat ostettua. Kotiin ku tultiin tehtiin nakkikeitto. Fammu soitti ku oli sitten saanu kuvan ku Pappa oli antanu sen samalla ku käytti sitä kaupassa. Oli vissii aika onnessaan ku juttelin sen kans useamman minuutin (normisti se on just 1min ku ei se jaksa enempää).
Kyseli koska meen käymään Paraisilla et hän antaa mulle vähän rahhaa. Tiedä sit mitä se vähän on ku viimeks sain syndelahjaks 500€, sitä ennen muute vaan 300€ jne jne jne..Eli aika isoja summia..Ei tuo Fammu enää yli 70 vuoden iässä tajua rahan päälle kun tuli eurot. Ennen sain aina synttäri-ja joululahjaks jne ni 100 markkaa..Eurot kun tuli, nousi summa 100 euroon...Joten jäin vaan miettimään et mikähän se "vähän" rahhaa on...Mutta jepskukkuu, söin äsken vielä nakkikeittoa ja nyt juon Finrexiniä jospa tää olo tästä. Muuten yks ilonen uutinen on! Sain haettua maanantaina apteekista kortisonitabletit ja kortisonivoiteen ja mun ihottuma alkaa selkeesti paranemaan. Ainakin rintojen välistä <hymy>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.