IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Day 2 @ malagaKeskiviikko 25.02.2009 14:16

Hostellissamme tarjotaan ihan ok aamupalaa. Paahtoleipaa ja kahvia. Herattiin eilen joskus 9 - 10 aikoihin. Aamupalan jalkeen lahdettiin tuohon vieresen linnakkeen luokse ja kiivettiin sen muurien juurille. Sielta ylhaalta nahtiin sitten paikallinen amfiteatteri, joka on roomalaisten rakentama joskus ennen ajanlaskun alkua.

Kaveltiin linnakkeen alitse tunnelia pitkin ja paadyttiin siistin nakoiseen kasvipuutarhaan. Sielta sitten matka jatkuikin rannalle jossa oli tosi hienon nakoista (kuva). Rannalla tavattiiin Tomas, joka on tsekeista kotoisin ja ollut taalla 3 vuotta. Tomas lahti nayttamaan paikkoja ja kaveltiin rannalta jokea pitkin eteenpain. Kaytiin katsomassa Invisible House squattia ja muutamia liikkeita.

Taman jalkeen takaisin hostellille, jossa lepailtiin muutama hetki. Hostellilta sitten kaveltiin kaupungilla ja paadyttiin jonnekin puistoon. Takaisintulomatkalla loydettiin todella parayttava saippuakauppa, joka myy pelkkia saippuioita. Samoin loyty kravattiliike, joka myy pelkkia kravatteja.

Syotiin falafelia ja taalla saa falafel-mestasta litran mohitoja! Oikeastaan koko paiva meni seikkaillessa ja chillailemassa. Mihinkaan ei ole ollut kiiretta.

Nukahdin joskus kymmenelta. Mira ja Pekka joskus kolmelta kai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.