IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

DING -5Lauantai 15.08.2009 01:40

7.5km, 1h30min

Painonpudotus on itseasiassa aika samanlaista kuin wowaaminen. Tulee monta kertaa mieleen nekin hetket kun joku tunti on saattanut hupsahtaa ihan huomaamatta ja expaa ei juurikaan ole tullut. Kävin kävelemässä 1h20min lenkin ja paino putosi -4.5:stä -5:teen, eli yksi rajapyykki on saavutettu!

Jotenkin tuntuu tyhmältä tagata näitä sata-yhteisöön tai edes numeroida. Mun tavoitteet ei oo kävellä sataa kertaa vaan 25km viikossa. Eli itseasiassa 100km kuukaudessa :D menkööt siis.

Tuli myös mieleen että on tosi vaivalloista hakea edellisistä blogimerkinnöistä se edellisen sata-kerran luku. Pitäisi koodata härvelinä tai jonain tavoitteiden seurantamittari. Härveliin voisi tunkea tyyliin google-maps urlin tai ihan tekstinä mitä on suorittanut, ja härveli numeroi tämän kerran. Samalla voi kirjoittaa myös raflaavat kommentit ja voilá siitä generoituu blogientry! Samalla pidetään myös kirjaa automaattisesti montako kertaa tavoitetta on suorittanut, ja montako kertaa / kilometriä on jäljellä.

Luonnollisesti kaiken pitää toimia iPhonesta automaattisesti, siten että se mittaa reitin ja kysyy nämä tiedot ja lähettää ne galtsuun.

Total 29.2km (21.7 + 7.5) Viikkotavoite ylitetty viiden päivän jälkeen. Aika tarkistaa tavotteita kahden viikon päästä.

(5/100) näköjään kun avaan selaimen toiseen tabin blogin edelliset entryt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.