IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oudot asiatMaanantai 30.01.2006 15:14

Maza haastoi mut kertomaan viisi outoa tapaa blogissa, joten sen teen.

1. Yhdistelen asioita niihin kuulumattomiin asioihin, esim. saatan toivottaa hyvää viikonloppua keskiviikkoaamuna ja huomenta kaupan myyjälle sulkemisaikana perusteella että "nään sinut ensimmäistä kertaa tänään". Tykkään myös avaruuskahvikupeista jotka maistelevat vihreänkeltaista virtalähdettä hiilijunan saniaispuskan 14. lehdellä...

2. Vietän kotona ollessani 99% ajasta naama monitorissa/kirjassa, pari kämppää sitten kesti vuoden tajuta millaiset tapetit on seinällä. Minua tämä ei huoleta koska suurimman osan ajasta teen jotain hyödyllistä.

3. Irkkaan/Bloggaan/Pelaan powerbookilla+gprs:llä kaikki bussimatkat, bussimatkan pituudella ei niinkään ole väliä. Olen pari kertaa myös mennyt ohi pysäkistäni.

4. Luen wikipediaa sängyssä iltalukemiseksi.

5. Haluan cyborgisoida itseäni enemmän ja enemmän. Tänään ostin hf:n ja gps:n joten olen liittänyt itseeni fyysisesti kommunikointijärjestelmän lähemmäksi, sekä saan satelliiteiltä tietoa sijainnistani. Mukanani kannan riittävästi rompetta joka hetki jotka laajentavat tavallisen ihmisen toimintakenttää.

Nämä oikeastaan eivät ole edes kovin outoja asioita. Olen ollut oudompi aikoinaan muttei siihen nyt juuri ole aikaa.

Haastan:

- Shalafi
- Tricky_Di
- Lenzi
- Zelex
- Tuner
- Kaveri2

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.